Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color

Denisa Stamate - Cuvinte colorate

Întoarcerea din pseudo-purgatoriu
Ne petrecem întreaga viaţă făcând planuri, punând pe hârtie şiruri întregi de lucruri de făcut pentru mâine, săptămâna viitoare şi anul viitor. Facem aranjamente, încercând să prezicem viitorul (sau măcar...continuare

 

Paula Popescu - Impresii

Autodiagnosticare
Închid ochii şi-mi imaginez: cum arăta un stră-stră-bunic în primul război cu arma pe umăr, ce gust avea
colţul de pâine ascuns sub podea în cămară, cu ce-şi trata bătrâna călcâiele crăpate de-atâta fugă şi ce
versuri avea cântecul de jale al unei mame ce-şi îngropa copilul fără cortegiu... continuare

 

Buline colorate pe alimente, in functie de cat de sanatoase sunt, a decis Senatul


Alimentele vor avea inscriptionate pe etichete buline rosii, portocalii sau verzi, in functie de gradul de risc asupra sanatatii, potrivit proiectului de lege adoptat astazi de Senat.
Bulina va avea un diametru de 1.5 cm iar culoare variaza in functie cat este de periculos produsul alimentar respectiv pentru sanatatea consumatorului.
Citeşte mai mult...
 

Test ADN: platesti 500 de euro si afli cat mai ai de trait

Testul măsoară lungimea telomerilor din cromozomi şi în funcţie de lungimea acestora îţi poate spune care este adevărata ta vârstă biologică, care poate fi mai mare sau mai mică decât cea cronologică. Până la sfârşitul anului va fi disponibil oricui în Marea Britanie, iar în 10 ani uzul lui în lumea întreagă va fi unul generalizat. Cel mai mare interes să-l aibă la dispoziţie îl vor avea, evident, companiile de asigurări.
Citeşte mai mult...
 

Noaptea Muzeelor: Cimitirul Bellu participă la eveniment. Vezi ce muzee pot fi vizitate gratuit în această noapte

În această noapte va avea loc cea de-a şaptea ediţie a evenimentului "Noaptea muzeelor", peste 60 de instituţii din toată ţara deschizându-şi porţile vizitatorilor cu expoziţii şi evenimente speciale, potrivit site-ului dedicat acestei manifestări în România.
Citeşte mai mult...
 

Oameni care contează - Nelu Dumitrescu

E foarte greu să vorbeşti la trecut despre cineva care a trăit realmente fiecare clipă.
Aşa l-am cunoscut, aşa a trăit omul, pastorul, profesorul, liderul Nelu Dumitrescu.
Citeşte mai mult...
 

România, prima ţară care va detecta cancerul în 6 minute

Cu ajutorul senzorului premiat în 2010 la Geneva se va putea depista cancerul în salivă sau în sânge în timp-record. Invenţia cercetătoarei române Raluca Ioana van Staden ar putea transforma România în prima ţară care face scanare în masă pentru cancer.

Citeşte mai mult...
 

Ce gândeşte Dumnezeu - teoria întregului sau munca neterminata a lui Einstein

Revista Time l-a desemnat Omul Secolului XX. Albert Einstein a avut trei mari teorii, dintre care numai două sunt cunoscute la scară largă. Prima, Legea Specială a Relativităţii, enunţată în 1905, ne-a dat formula E = mc2, care a condus la fabricarea bombei atomice şi a dezlegat misterul stelelor. 

Citeşte mai mult...
 

Remedii naturiste pentru contaminarea cu radiatii

Deoarece zilele acestea am tot fost bombardati ba cu radiatii, ba cu gaura de ozon, m-am gandit sa va linistesc si sa va transmit si voua, dragi cititori, cateva dintre remediile  naturiste care ne intaresc organismul si ne apara impotriva tuturor radiatiilor ce ne ataca organismul la nivel fizic, mental si spiritual!

Citeşte mai mult...
 

Imagini uimitoare: Cum au schimbat monedele culoarea unui izvor termal

Morning Glory Pool, una dintre atracţiile turistice de zeci de ani din parcul naţional Yellowstone din Wyoming, SUA, uimeşte vizitatorii prin schimbările pe care le suferă, scrie Daily Mail.

Citeşte mai mult...
 

CONCURS: Castiga 10 carti “Incepe sa traiesti”

incepe sa traiestiGeneratia parintilor deplange faptul ca lumea s-a schimbat. Daca ar fi doar atat, inca ar fi fost bine: ai fi putut schimba reperele vechi cu altele noi. Tragedia este ca lumea e intr-o schimbare necurmata si nu mai ai ragazul sa-ti asezi reperele. Omul de azi pluteste in deriva pe toate planurile, mai ales pe plan moral. Cum ai putea supravietui intr-un asemenea haos?
Prezentul Ghid de supravietuire pentru secolul XXI te ajuta sa-ti redefinesti punctele cardinale si sa traiesti!

 

Citeşte mai mult...
 

Biologul Marcela Badea: "Organismele modificate genetic nu sunt otrăvuri"

"Organismele modificate genetic nu sunt otrăvuri, sunt cele mai studiate şi sigure produse care ajung în mediu sau pe piaţă. Sunt strict reglementate şi nu ajung în consum decât dacă sunt sigure. Nu există nicio asemănare cu E-urile, care se adaugă în alimente cu alt scop", a explicat prof. univ. dr. Marcela Badea, de la Institutul de Biochimie din cadrul Academiei Române, la chat-ul evz.ro.
Citeşte mai mult...
 
Pagina 5 din 98
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Parteneri

Intercer 2.0 - Mai aproape de cer

London Romanian SDA

Login