Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color

Denisa Stamate - Cuvinte colorate

Întoarcerea din pseudo-purgatoriu
Ne petrecem întreaga viaţă făcând planuri, punând pe hârtie şiruri întregi de lucruri de făcut pentru mâine, săptămâna viitoare şi anul viitor. Facem aranjamente, încercând să prezicem viitorul (sau măcar...continuare

 

Paula Popescu - Impresii

Autodiagnosticare
Închid ochii şi-mi imaginez: cum arăta un stră-stră-bunic în primul război cu arma pe umăr, ce gust avea
colţul de pâine ascuns sub podea în cămară, cu ce-şi trata bătrâna călcâiele crăpate de-atâta fugă şi ce
versuri avea cântecul de jale al unei mame ce-şi îngropa copilul fără cortegiu... continuare

 

Prima căsătorie gay din Irlanda

Irlanda se alătură țărilor în care căsătoriile între persoane de același sex intră sub protecția statului.
Legea parteneriatelor civile pentru persoane gay din Irlanda a intrat în vigoare din luna ianuarie. Totuși cuplurilor li s-a cerut o notificare la Registrul Stării Civile cu trei luni înaintea evenimentului căsătoriei. Ca atare primele căsătorii între persoane de același sex din Irlanda au avut loc marți, 5 aprilie.
Citeşte mai mult...
 

S-a descoperit primul portret al lui Iisus realizat în timpul vieţii?

Istoricii biblici încearcă să afle dacă una dintre cele 70 de tăbliţe descoperite într-o peşteră în Iordania ilustrează primul portret al lui Iisus. Imaginea, care reprezintă un bărbat purtând o coroană de spini pe cap, se presupune că a fost realizată în timpul vieţii lui Iisus, scrie Daily Mail.
Citeşte mai mult...
 

Scortisoara fluidizeaza sangele

Aceasta contine antioxidanti (substante care previn cancerul), iar uleiul extras din scortisoara are proprietati antibacteriene si antifungice, motiv pentru care este recomandat in tratarea unor afectiuni survenite de pe urma infestarii cu bacterii si fungi (de exemplu ulcer la stomac).

Citeşte mai mult...
 

Iod impotriva radiatiilor

Teama de radiatii creste vanzarile la pastilele cu iod. Din Statele Unite pana in Berlin si Bucuresti, oamenii ataca farmaciile in cautare de iod impotriva radiatiilor. Expertii spun ca reactiile sunt exagerate pentru moment. Ei atrag atentia, pe de alta parte, ca o pastila cu iodura de potasiu nu este suficienta pentru a rezolva problemele care apar dupa expunerea la radiatii.
Citeşte mai mult...
 

România trece în weekend la ora de vară

România va trece la ora de vară în noaptea de sâmbătă spre duminică (26 spre 27 martie), atunci când ora 3:00 va deveni ora 4:00, anunţă Observatorul Astronomic Amiral Vasile Urseanu din Bucureşti, informează NewsIn.
Citeşte mai mult...
 

Luna, la cea mai mică distanţă de Pământ din ultimii 18 ani, în fază de lună plină

Luna a ajuns sâmbătă seara la cea mai mică distanţă de Pământ din ultimii 18 ani, în faza de lună plină, fiind cu 14% mai mare şi cu 30% mai strălucitoare decât e în mod normal în această fază, potrivit ediţiei online a cotidianului The Hindu.

Citeşte mai mult...
 

Vulcanii şi fulgerele au produs scânteia care a creat viaţa pe Pământ

Vulcanii şi fulgerele ar fi produs scânteia vitală care a dus la naşterea vieţii pe Pământ, potrivit noilor rezultate ale unui experiment "uitat" din anii 1950.
Cercetătorii au folosit tehnici moderne pentru a reanaliza "supa primordială" din gaze creată în 1958 de biochimistul american prof. Stanley Miller.
Citeşte mai mult...
 

Goji, fructul frumuseţii şi sănătăţii

Extrem de bogat în vitamine, minerale şi nutrienţi, fructul goji este unul dintre cei mai eficienţi antioxidanţi creaţi de natură, un aliat de preţ pentru un organism puternic, plin de energie, o sănătate de fier şi o frumuseţe de invidiat.
Citeşte mai mult...
 

Peste 60% dintre români nu merg la dentist. Ce să mănânci ca să ai dinţi sănătoşi


Datele ultimului Eurobarometru cu privire la sănătatea orală arată că 66% dintre conaţionali nu merg la dentist nici măcar o dată pe an. Acest studiu ne clasează pe ultimul loc în Europa la capitolul sănătate orală.
Românii îşi motivează absenţa dintr-un cabinet stomatologic menţionând că preţul controalelor şi al tratamentelor dentare este destul de ridicat.

Citeşte mai mult...
 

Cauciuc din papadii

Mai degraba ierburi decat flori, papadiile erau interesante doar pentru medicina naturista. Pana cand o echipa de cercetatori de la Universitatea din Munster (Germania) le-au descoperit o utilitate absolut inedita.
Citeşte mai mult...
 
Pagina 6 din 98
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Parteneri

Intercer 2.0 - Mai aproape de cer

London Romanian SDA

Login