Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color

Denisa Stamate - Cuvinte colorate

Întoarcerea din pseudo-purgatoriu
Ne petrecem întreaga viaţă făcând planuri, punând pe hârtie şiruri întregi de lucruri de făcut pentru mâine, săptămâna viitoare şi anul viitor. Facem aranjamente, încercând să prezicem viitorul (sau măcar...continuare

 

Paula Popescu - Impresii

Autodiagnosticare
Închid ochii şi-mi imaginez: cum arăta un stră-stră-bunic în primul război cu arma pe umăr, ce gust avea
colţul de pâine ascuns sub podea în cămară, cu ce-şi trata bătrâna călcâiele crăpate de-atâta fugă şi ce
versuri avea cântecul de jale al unei mame ce-şi îngropa copilul fără cortegiu... continuare

 

Cutremurul din Japonia a scurtat durata unei zile cu 1,8 microsecunde

Cutremurul devastator din Japonia a scurtat durata unei zile si a schimbat modul in care este distribuita masa planetei.
Citeşte mai mult...
 

Sănătatea din legumele de primăvară

Primăvara ne aduce, pe lângă soare şi căldură, și o explozie de culoare în farfurie, în principal datorită legumelor şi fructelor proaspete.  Orice magazin şi orice tarabă din piaţă arată ca un curcubeu culinar, căruia nu îi poţi rezista. Şi bine faci! Ridichiile, salata sau ceapa verde sunt doar câteva dintre legumele de la care nu trebuie să te abţii sub nicio formă.

Citeşte mai mult...
 

Forma corpului, decisă de o proteină

Felul în care arată corpul unei persoane este dictat de o proteină, susţin oamenii de ştiinţă de la Universitatea Edinburgh. Această proteină, 11BetaHSD1, are capacitatea de a decide dacă organismul va stoca grăsimea pe abdomen (formă de măr) sau pe coapse (formă de pară).
Citeşte mai mult...
 

Imagini 3D pe Google Earth cu traseul nunţii prinţului William

Google include pe serviciul Google Earth imagini 3D din centrul Londrei, inclusiv de pe întregul traseu al nunţii regale dintre prinţul William şi Kate Middleton, care va avea loc pe 29 aprilie, informează blogul oficial al companiei.
Citeşte mai mult...
 

2% Pentru Majesty

Sistemul "2%" permite contribuabililor persoane fizice sa directioneze 2% din impozitul lor pe venit catre o organizatie neguvernamentala. Este un sistem prin care cetatenii au posibilitatea sa decida in mod direct ce se intampla cu impozitele lor.

Citeşte mai mult...
 

Sfarsitul lumii vine pe 21 mai 2011, sustine o secta americana

Membrii unei secte americane au pornit intr-un adevarat mars prin Statele Unite ale Americii pentru a avertiza ca sfarsitul lumii va veni pe 21 mai anul acesta.
Citeşte mai mult...
 

„Caloriile negative” te ajută să slăbeşti

Te-ai gândit vreodată că poţi slăbi consumând alimente cu „calorii negative”? Pe lista alimentelor care conţin „calorii negative” se regăsesc legume şi fructe, dar şi anumite condimente sau băuturi.

Citeşte mai mult...
 

A fost descoperită o Biblie originală KJV

La biserica St. Laurence din Hilmarton, Marea Britanie, a fost descoperit un exemplar original al Bibliei engleze, tipărite în timpul regelui James I, din anul 1611.
Membrii bisericii știau de o tradiție conform căreia în biserica lor s-a aflat, cu mult timp în urmă, o Biblie veche ținută sub un glob de sticlă.

Citeşte mai mult...
 

Religia a schimbat viaţa unei miliardare din China

Chinezoaica Zhang Xin, director executiv al companiei Soho China Ltd., cu o avere de aproape două miliarde de dolari, susţine că religia i-a schimbat viaţa. A renunţat la scopurile sale materialiste şi declară că vrea să investească în educaţie şi acţiuni caritabile.

Citeşte mai mult...
 

Vezi cum arată oraşul viitorului care ar putea face faţă oricăror dezastre

Deşi arată ca într-un film SF, acest oraş plutitor ar putea fi soluţia pentru apărarea împotriva tuturor dezastrelor naturale. Structura incredibilă cuprinde 30 de milioane de metri pătraţi şi este proiectată pentru a găzdui până la 40.000 de locuitori, informează Daily Mail.

Citeşte mai mult...
 
Pagina 7 din 98
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Parteneri

Intercer 2.0 - Mai aproape de cer

London Romanian SDA

Login