Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color

Denisa Stamate - Cuvinte colorate

Întoarcerea din pseudo-purgatoriu
Ne petrecem întreaga viaţă făcând planuri, punând pe hârtie şiruri întregi de lucruri de făcut pentru mâine, săptămâna viitoare şi anul viitor. Facem aranjamente, încercând să prezicem viitorul (sau măcar...continuare

 

Paula Popescu - Impresii

Autodiagnosticare
Închid ochii şi-mi imaginez: cum arăta un stră-stră-bunic în primul război cu arma pe umăr, ce gust avea
colţul de pâine ascuns sub podea în cămară, cu ce-şi trata bătrâna călcâiele crăpate de-atâta fugă şi ce
versuri avea cântecul de jale al unei mame ce-şi îngropa copilul fără cortegiu... continuare

 

BitDefender Internet Security 2011 - licenta Gratuita

bitdefender gratuit
BitDefender Internet Security 2011 va ofera, tie si familiei tale, toata siguranta de care aveti nevoie pe Internet, fara a reduce viteza calculatoarelor voastre.
Protejeaza impotriva virusilor si a altor programe periculoase pe baza unora dintre cele mai performante tehnologii din industrie.

Site-ul MalwareCity.com ofera 3 luni licenta GRATUITA pentru acest produs.
De asemenea, aveti sansa de a castiga un iPad, noul gadget al celor de la Apple. Detaliile le gasiti la finalul postarii.

Citeşte mai mult...
 

Depistează la timp problemele de comunicare ale copilului tău

În funcţie de avealuarea abilităţilor de comunicare ale copilului se pot stabili, împreună cu specialiştii, programe de intervenţie care să corecteze deficienţele.Primii cinci ani de viaţă sunt decisivi pentru dezvoltarea abilităţilor de comunicare ale copilului. După această vârstă îmbunătăţirea abilităţilor de comunicare devine mai greu de obţinut.
Citeşte mai mult...
 

Cum ne lovesc sănătatea radiaţiile "casnice"

Mâncarea e secată de nutrienţi la cuptorul cu microunde, televizorul şi computerul afectează grav vederea, iar laptopul poate da impotenţă.
Dependenţii de calculator şi de televizor, ca şi cei care pregătesc mâncarea la microunde se află involuntar sub câmpul de acţiune negativ al radiaţiilor emise de acestea. În ultimii 30 de ani, peste 25.000 de articole "au disecat" controversele radiaţiilor neionizante.

Citeşte mai mult...
 

Drogurile nu mai sunt la modă în M. Britanie

Nu se știe dacă din cauza scăderii calității, a publicității proaste făcute de vedete sau a prețului ridicat, drogurile și-au diminuat drastic popularitatea în rândul tinerilor din Marea Britanie.
Statistici publicate recent de National Health Service din Marea Britanie, citat de ziarul The Guardian, indică faptul că englezii au atins cel mai scăzut nivel de consum de droguri din ultimii 15 ani.
Citeşte mai mult...
 

Cum isi petrece "escrocul secolului" sentinta de 150 de ani? Arunca vina pe pagubiti

La doi ani dupa arestarea lui Bernard Madoff, care a comis cea mai mare frauda din istorie, victimele sale il catalogheaza ca fiind "un monstru, un mincinos, un hot imoral, fara regrete si fara rusine". Cei care au suferit de pe urma schemei lui Madoff au fost extrem de furiosi in momentul in care fostul finantist de pe Wall Street i-a numit in ultimul interviu acordat ca fiind "lacomi", potrivit CNNMoney.com.
Citeşte mai mult...
 

Fetita-Lup! Iata cum arata cea mai paroasa fetita din lume - FOTO

O fetita de 11 ani din Thailanda, pe numele sau Supatra Sasuphan,  este cea mai paroasa copila din lume, fiind denumita si "fata-lup", potrivit thesun.co.uk.  

Citeşte mai mult...
 

Studiu: Unde se trăieşte cel mai mult în România

Bărbaţii din satele judeţului Satu Mare au o durată de viaţă cu opt ani mai scurtă decât media pe ţară. Pe judeţe, cea mai mare durată medie de viaţă o au bucureştenii şi vâlcenii. În vestul ţării se trăieşte cel mai puţin, arată  datele pe 2008 ale Institutului Naţional de Statistică.

Citeşte mai mult...
 

Cercetatori: Pamantul ar putea ramane in intuneric pentru mai multe luni

Fenomenul de tsunami solar poate cauza dezastre de dimensiunea uraganului Katrina, insa la o scara mult mai mare, ba chiar la nivel global, putand sa lase Pamantul fara energie electrica timp de cateva luni.
Citeşte mai mult...
 

Sony a prezentat o tehnologie care le permite oamenilor sa vada imagini diferite pe acelasi televizor

Sony a prezentat o tehnologie, numita dual-view, care le permite la doua (sau mai multe) persoane sa vada pe ecranul televizorului imagini diferite, in functie de locul in care sunt asezate in camera.
Citeşte mai mult...
 

Narcis Iustin Ianău, «vocea de aur» care a uimit o ţară întreagă

Narcis Iustin Ianău a uimit o ţară intreagă cu vocea lui, la concursul 'Romanii au talent', difuzat de ProTV. A ajuns in semifinală, iar in aprilie va concura din nou, in direct. Pînă atunci, Narcis îşi vede de viaţa de zi cu zi, în satul Baraţi din judeţul Bacău. Locuieşte cu fratele lui - Marius, elev în clasa a VI-a, tatăl - Eduard (41 de ani) şi bunica Lucia. Mama este plecată la muncă în Italia, fiind singura care are un venit pentru ei.

Citeşte mai mult...
 
Pagina 8 din 98
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Parteneri

Intercer 2.0 - Mai aproape de cer

London Romanian SDA

Login