Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color

Denisa Stamate - Cuvinte colorate

Întoarcerea din pseudo-purgatoriu
Ne petrecem întreaga viaţă făcând planuri, punând pe hârtie şiruri întregi de lucruri de făcut pentru mâine, săptămâna viitoare şi anul viitor. Facem aranjamente, încercând să prezicem viitorul (sau măcar...continuare

 

Paula Popescu - Impresii

Autodiagnosticare
Închid ochii şi-mi imaginez: cum arăta un stră-stră-bunic în primul război cu arma pe umăr, ce gust avea
colţul de pâine ascuns sub podea în cămară, cu ce-şi trata bătrâna călcâiele crăpate de-atâta fugă şi ce
versuri avea cântecul de jale al unei mame ce-şi îngropa copilul fără cortegiu... continuare

 

"Iustin, un caz foarte rar întâlnit în lumea muzicii!"

Chiar dacă Iustin Narcis Ianău s-a făcut cunoscut în fața publicului cu vocea sa de contratenor adolescentul din Bacău afirmă că are și calitățile unui tenor, bariton, mezzosoprană, soprană și altistă. Practic, el poate să-și moduleze vocea de la cel mai grav timbru vocal și până la cele mai înalte tonalități.
S-a testat de unul singur și a văzut că poate urca ușor, fără să se forțeze, cinci octave la care se adaugă, cu un surplus de efort, alte două.

Citeşte mai mult...
 

Guvernul îşi asumă răspunderea pe Codul Muncii. VEZI CARE SUNT SCHIMBĂRILE

Premierul Emil Boc a declarat astăzi că proiectul de modificare a Codului Muncii va fi asumat de guvern.
Data angajării răspunderii în parlament va fi stabilită după o serie de consultări cu parlamentarii coaliţiei de guvernământ.
Citeşte mai mult...
 

Datoria publică a României s-a dublat în doi ani de criză. Vezi ce ne aşteaptă în următorii ani

Sub presiunea unui buget sărăcit de criză şi a nevoii de a plăti pensiile şi salariile, Guvernul României s-a îndatorat tot mai mult pe parcursul anului trecut. Împrumuturile de la FMI, Comisia Europeană şi de la băncile de pe piaţa locală, în mare parte pe termen scurt, ne-au dublat datoria publică în ultimii doi ani, potrivit datelor publicate de Ministerul Finanţelor Publice (MFP). Guvernul s-a împrumutat câte 1,3 miliarde euro pe lună pentru a-şi acoperi cheltuielile curente.
Citeşte mai mult...
 

Şapte boli care pot fi tratate cu suc de lămâie

În ciuda gustului acrişor care nu o face pe placul tuturor, lămâia s-a dovedit a fi un excelent remediu împotriva mai multor probleme de sănătate. Pe lângă combaterea răcelii, lămâile te pot ajuta să tratezi şi afecţiuni precum constipaţia, infecţiile urinare sau varicele.
Citeşte mai mult...
 

Cercetătorii au descoperit motivul pentru care ne trezim greu dimineaţa

Trezitul dimineaţa ţi se pare o tragedie? Te gândeşti în fiecare zi ce scuză să mai inventezi pentru că ai întârziat la muncă? Ei bine, se pare că nu e vina ta că nu te poţi trezi atunci când sună ceasul. Este o problemă genetică.
Citeşte mai mult...
 

Un copil s-a nascut cu cele mai multe degete de pe planeta:26!

Le Yati Min este o fetiţă de doar un an şi patru luni care s-a născut cu 26 de degete. O fetiţă din Burma (Sud-estul Asiei) s-a născut cu câte 6 degete la mână şi 7 degete la fiecare picior.
Citeşte mai mult...
 

Cea mai numeroasa familie din lume: Un barbat are 39 de sotii, 94 de copii si 33 de nepoti

Ziona Chana are 67 de ani, este capul celei mai numeroase familii din lume şi se consideră  "binecuvântat" să aibă 39 de soţii. Bărbatul are 94 de copii, 14 nurori şi 33 de nepoţi, în total, familia sa numără 181 membri, a aflat publicaţia The Sun. De asemenea, bărbatul este şi conducătorulu unei secte care le permite celor 4.000 de mebri să-şi ia câte soţii doresc.
Citeşte mai mult...
 

Secretul lui Charlie Chaplin: se trage dintr-o familie de romi

O scrisoare adresată lui Charlie Chaplin în 1970 arată adevărata origine a celui mai mare comediant de film mut al secolului 20. Nu s-a născut la Londra, aşa cum susţinea, ci într-o caravană de romi.
Citeşte mai mult...
 

Încurajează-ţi copilul să scrie poveşti!

Atunci când un copil scrie poveşti nu înseamnă neapărat că va deveni un mare scriitor, dar este o activitate care le stimulează inteligenţa, aşa că ar trebui încurajată. Copiilor le plac poveştile. Sunt captivaţi de ele şi se visează adesea că sunt în locul personajelor care îi încântă.
Citeşte mai mult...
 

Nouă modalităţi prin care vă puteţi controla glicemia

Nivelul glucozei din sânge trebuie controlat permanent şi menţinut în stare de echilibru. În caz contrar, ne putem trezi într-o bună zi că suntem diabetici şi atunci ne vom confrunta cu o afecţiune serioasă.
Glicemia este nivelul zahărului în sânge. Valorile sale normale sunt cuprinse între 65 şi 110 mg la 100 ml de sânge.

Citeşte mai mult...
 
Pagina 9 din 98
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Parteneri

Intercer 2.0 - Mai aproape de cer

London Romanian SDA

Login