Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color

Denisa Stamate - Cuvinte colorate

Întoarcerea din pseudo-purgatoriu
Ne petrecem întreaga viaţă făcând planuri, punând pe hârtie şiruri întregi de lucruri de făcut pentru mâine, săptămâna viitoare şi anul viitor. Facem aranjamente, încercând să prezicem viitorul (sau măcar...continuare

 

Paula Popescu - Impresii

Autodiagnosticare
Închid ochii şi-mi imaginez: cum arăta un stră-stră-bunic în primul război cu arma pe umăr, ce gust avea
colţul de pâine ascuns sub podea în cămară, cu ce-şi trata bătrâna călcâiele crăpate de-atâta fugă şi ce
versuri avea cântecul de jale al unei mame ce-şi îngropa copilul fără cortegiu... continuare

 

Un soft de ultimă oră îţi spune dacă trăieşti sau mori

Dacă vizionarii care cred că vom ajunge să trăim veşnic mulţumită nanotehnologiei nu-ţi inspiră încredere, poate un algoritm care te "citeşte" prin telefon şi îţi spune că eşti aproape de moarte sau, dimpotrivă, că nu ai de ce să te îngrijorezi, te va face mai interesat. Totul este cât se poate de serios - un grup de programatori japonezi a dezvoltat un astfel de program, dar nu pentru tine personal ci cu scopul de a eficientiza serviciile de ambulanţă.

Citeşte mai mult...
 

5 alimente care te feresc de răceală

Alimentaţia te ajută să-ţi întăreşti sistemul imunitar şi te fereşte de răceală. Multe dintre ingredientele folosite zilnic în bucătărie pot fi utilizate cu succes şi în eliminarea infecţiilor. În această perioadă, învaţă să mănânci alimente ce conţin vitamina C sau alte substanţe care te ajută să nu te îmbolnăveşti.

Citeşte mai mult...
 

Depresia începe de la grădiniţă

Tot mai mulţi elevi suferă de afecţiuni neuropsihice, care se adaugă bolilor deja tradiţionale de vedere şi de nutriţie.
Elevii din şcolile Capitalei nu se confruntă doar cu probleme de matematică, ci şi cu unele grave de sănătate. În topul afecţiunilor populaţiei şcolare (aproximativ 232.700 de elevi) se află cele legate de vedere şi de nutriţie - deja tradiţionale, dar, mai nou, şi cele neuropsihice sau cardio circulatorii, arată "Raportul privind starea învăţământului" în anul şcolar trecut.

 

Citeşte mai mult...
 

"Dumnezeu este crud, razbunator si insuportabil"

Jose SaramangoFaimosul scriitor portughez Jose Saramago (foto), laureat al Premiului Nobel pentru literatura (1998), a provocat ieri un imens scandal cu prilejul lansarii noului sau roman "Cain". El a spus despre Dumnezeu ca e "razbunator si insuportabil", apreciind ca umanitatea ar fi fost mai buna daca nu ar fi existat Biblia. "Fara Biblie, viata noastra ar fi fost alta, fara indoiala oameni ar fi fost mai buni", a declarat Saramago, provocand vii proteste printre cei prezenti la lansarea cartii.

Citeşte mai mult...
 

Statele Unite nu isi mai permit pedeapsa cu moartea

Richard DieterIn California exista 678 de persoane condamnate la moarte, cel mai mare numar din toate statele americane, insa, cu toate acestea, nici un detinut nu a mai fost executat in ultimii 4 ani. Costurile anuale pentru sistemul pedepsei cu moartea ajung la 130 de milioane de dolari.

Citeşte mai mult...
 

Era e-mail-ului se apropie de sfarsit

Timp de multi ani, e-mail-ul a fost regele comunicatiilor, insa, odata cu dezvoltarea serviciilor gen Facebook si Twitter, se pare ca epoca sa va apune.
Asa cum a facut si e-mail-ul cu mai mult de un deceniu in urma, aceste noi site-uri au potentialul de a schimba profund modalitatile prin care comunicam unii cu altii, cred specialistii.

Citeşte mai mult...
 

Timişoara: Secta „Tăria sângelui” l-a înlocuit pe Dumnezeu

Mai mulţi timişoreni au înfiinţat anul acesta „Cercul de influenţă Tăria Sângelui”, care are deja ca filiale alte patru oraşe mari din ţară.
Rădăcinile unei secte care preaslăveşte „energia pozitivă” ca fiind creatoarea universului se extind chiar în acest moment prin multe oraşe din ţară. Sâmburele mamă a fost plantat în Timişoara, iar capul organizaţiei este timişoreanul Octavian Lungu.

Citeşte mai mult...
 

Ce semnifica desenele copilului

Inainte de a reusi sa faca alte lucruri, uneori chiar inainte sa vorbeasca bine, daca ii vei oferi o bucatica de hartie si un creion, copilul tau va desena… sau macar va mazgali ceva!
Inainte de orice trebuie sa stii ca micile mazgaleli, daca este vorba despre micuti de sub doi-trei ani, reprezinta modul in care copilul tau isi exprima bucuria, indoielile, temerile, spaimele… Exprima ceea ce ii dicteaza instinctele, in forma lor pura. Desenele micutului sunt o mina de aur pentru mama, daca aceasta stie sa le inteleaga, pentru ca exprima mai mult decat poate micutul sa o faca prin limbaj, de exemplu.

Citeşte mai mult...
 

Poti avea un copil mai comunicativ si mai generos

Adolescenta, varsta cea mai dificila... pentru parinti! E momentul in care simt ca responsabilitatile lor au crescut, dar puterea de influenta le-a scazut.
Creste, dar inca nu-ti dai seama ce se intampla. Preocupat de grjile de zi cu zi, de necesitatile sale fizice sau doar de cele pe care ti le comunica (are nevoie de o carte anume, de ceva de imbracat sau de bani pentru "un suc") te trezesti ca timpul a trecut parca prea brusc.

Citeşte mai mult...
 

Papa Benedict al XVI-lea deschide poarta Bisericii Catolice pentru anglicanii traditionalisti

Papa Benedict al XVI-lea (foto) a deschis marti poarta Bisericii Catolice pentru anglicanii traditionalisti dezamagiti de biserica lor, inclusiv preotilor casatoriti, relateaza AFP.

Cardinalul William Joseph Levada, prefect al Congregatiei pentru Doctrina Credintei, a anuntat presei ca Vaticanul va publica, in perioada imediat urmatoare, o "Constitutie apostolica" semnata de Benedict al XVI-lea.

Citeşte mai mult...
 
Pagina 90 din 98
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Parteneri

Intercer 2.0 - Mai aproape de cer

London Romanian SDA

Login