Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color

Denisa Stamate - Cuvinte colorate

Întoarcerea din pseudo-purgatoriu
Ne petrecem întreaga viaţă făcând planuri, punând pe hârtie şiruri întregi de lucruri de făcut pentru mâine, săptămâna viitoare şi anul viitor. Facem aranjamente, încercând să prezicem viitorul (sau măcar...continuare

 

Paula Popescu - Impresii

Autodiagnosticare
Închid ochii şi-mi imaginez: cum arăta un stră-stră-bunic în primul război cu arma pe umăr, ce gust avea
colţul de pâine ascuns sub podea în cămară, cu ce-şi trata bătrâna călcâiele crăpate de-atâta fugă şi ce
versuri avea cântecul de jale al unei mame ce-şi îngropa copilul fără cortegiu... continuare

 

Cum îţi arată corpul ce trebuie să mănânci

Deşi unele afecţiuni se pot "citi" uşor, prin semnele pe care ni le arată corpul, specialiştii atenţionează că acestea nu se substituie vizitelor medicale.
Vergeturile, insomnia sau transpiraţiile excesive pot semnala lipsa anumitor vitamine din organism, spune omul de ştiinţă Jim Campbell, într-un articol apărut în ziarul Daily Mail. Totuşi, odată ce aţi depistat vreo carenţă, nu faceţi automedicaţie, ci mergeţi la medic pentru un consult de specialitate.

Citeşte mai mult...
 

Taiwanezii au dat foc unei corăbii ca să alunge bolile

Un fascinant ritual a atras zeci de mii de credincioşi pe o plajă din Taiwan. O uriaşă corabie de lemn, realizată special pentru eveniment, a fost dată pradă focului, ca ofrandă pentru Zeul Bolilor. Pentru ca zeul să fie mărinimos şi să nu abată bolile asupra lor, localnicii au depus la bord orez, carne de pui şi de miel.

Citeşte mai mult...
 

Remedii impotriva racelii si gripei

Sezonul rece aduce nu doar ploaie si vant, dar si viroze, care nu te omoara, insa iti fac viata amara... evita-le prin metode naturale!
Cine nu si-ar dori sa traverseze perioada de iarna fara amenintarea permanenta a unei raceli, faringite, traheobronsite sau, mai grav, a unei gripe?

Citeşte mai mult...
 

Cum sa stimulezi mintea unui copil cu ajutorul cartilor

Lectura ajuta copilul  sa-si dezvolte cele patru competente de baza in gandire:
capacitatea de a acorda atentie, o memorie buna, capacitatea de rezolvare de probleme, si competenta in comunicare.

Citeşte mai mult...
 

Un judecător a refuzat să oficieze o căsătorie între miri de rase diferite

Apărătorii drepturilor omului din Statele Unite sunt revoltaţi după ce un judecător de pace din Louisiana a refuzat să oficieze o căsătorie civilă, pe motiv că mirii erau din rase diferite. Cei doi au reuşit până la urmă să se căsătorească, dar nu înţeleg cum mai este posibil aşa ceva în zilele noastre, când însuşi preşedintele american este metis.

Citeşte mai mult...
 

12 oameni au murit în confruntările dintre poliţişti şi traficanţii de droguri

La Rio de Janeiro s-a dezlănţuit din nou războiul cu bandele rivale de traficanţi de droguri, care şi-au unit forţele împotriva poliţiştilor. Cel puţin 12 oameni au fost ucişi în luptele de sâmbătă. Bandiţii au reuşit chiar să doboare un elicopter, iar doi poliţişti aflaţi la bord şi-au pierdut viaţa.

Citeşte mai mult...
 

INSOMNIA

Milioane de oameni se zvarcolesc noaptea in pat incercand, zadarnic, sa adoarma.
Conform unui sondaj recent (Forsa), fiecare a doua femeie si fiecare al patrulea barbat au probleme cu somnul. Majoritatea celor chestionati au declarat ca pricina insomniei e stresul, urmat indeaproape de problemele familiale si de cele legate de sanatate. Ca sa aflam ce se poate face contra noptilor albe, am apelat la un interviu preluat din presa engleza cu dr.Michael Crowe. In Occident a aparut o noua ramura medicala - somnologia, preocupata exclusiv de problemele legate de insomnii.

Citeşte mai mult...
 

Războiul din Afganistan. Copii de şapte ani, pregătiţi să tragă cu arme de foc

Foto: Antena 3Războiul din Afganistan fură inocenţa copiilor. Într-un reportaj al televiziunii americane CBS sunt prezentaţi băieţi de numai şapte ani care sunt învăţaţi să tragă cu arme de foc. Unii au vârste atât de fragede încât nu pot suporta singuri reculul unei puşti automate.

Citeşte mai mult...
 

Edgar Allan Poe, inmormantat la 160 de ani de la deces

Scriitorul american Edgar Allan Poe, decedat in urma cu 160 de ani, nu a avut o inmormantare in adevaratul sens al cuvantului, astfel ca sambata, o replica a corpului sau va fi ingropata in cadrul unei ceremonii cu doua slujbe, la care vor participa 700 de admiratori.

Citeşte mai mult...
 

Guvernul ne stinge televizorul

Guvernul a decis ca de la 1 ianuarie 2012 televiziunile trebuie sa inceteze orice transmisie analogica. Asta inseamna ca multi romani, mai ales de la tara, nu vor mai putea sa vada transmisia TV cu aparatele pe care le au acum.

Ziua dezvaluie in editia de luni ca UE impunea trecerea la digital pana in 2015, insa Ministerul Comunicatiilor de la noi s-a grabit si a stabilit printr-o "strategie" tranzitia mai rapida la acest sistem. Asadar, incepand cu 1 ianuarie 2012, va inceta orice transmisie analogica, din cauza tranzitiei complete si efective de la serviciile de televiziune analogice din banda de frecvente UHF la serviciile de televiziune in format digital.

Citeşte mai mult...
 
Pagina 91 din 98
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Parteneri

Intercer 2.0 - Mai aproape de cer

London Romanian SDA

Login