Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color

Denisa Stamate - Cuvinte colorate

Întoarcerea din pseudo-purgatoriu
Ne petrecem întreaga viaţă făcând planuri, punând pe hârtie şiruri întregi de lucruri de făcut pentru mâine, săptămâna viitoare şi anul viitor. Facem aranjamente, încercând să prezicem viitorul (sau măcar...continuare

 

Paula Popescu - Impresii

Autodiagnosticare
Închid ochii şi-mi imaginez: cum arăta un stră-stră-bunic în primul război cu arma pe umăr, ce gust avea
colţul de pâine ascuns sub podea în cămară, cu ce-şi trata bătrâna călcâiele crăpate de-atâta fugă şi ce
versuri avea cântecul de jale al unei mame ce-şi îngropa copilul fără cortegiu... continuare

 

Top 10 tehnologii care ne vor schimba viata - Energie solara multa, ieftina, la indemana tuturor

Fata de cat de mult soare avem, folosim revoltator de putin. Marea cotitura in vietile noastre polua(n)te se va produce atunci cand energia electrica obtinuta prin conversia energiei solare ne va acoperi necesitatile de consum macar in proportie de jumatate.


Citeşte mai mult...
 

Politia Capitalei, pe Twitter si Facebook

Politia Bucurestiului este, incepand de sambata, activa pe retelele de socializare Twitter si Facebook.
Politistii vor posta toate informatiile de interes public pe cele doua site-uri, iar utilizatorii vor primi raspunsuri imediate la orice intrebare.

Reprezentantii Biroului de Relatii Publice au avut prima postare pe Twitter, dimineata, la ora 9.35, care a constat intr-un mesaj de salut catre toti utilizatorii retelei, informeaza Adevarul.

Citeşte mai mult...
 

Generaţia pierdută a absolvenţilor supercalificaţi, dar şomeri

In toate statele lumii, recesiunea lasă tinerii în şomaj, îi privează de experienţa necesară în viitor şi creşte competiţia pentru locurile de muncă ivite odată cu o eventuală relansare economică. Stresaţi, demotivaţi şi depresivi, din pricina sentimentului că nu sunt "doriţi" în societatea pentru care s-au pregătit în şcoală. În această situaţie se găsesc milioane de tineri din toată lumea, a constatat revista americană BusinessWeek, care trage un semnal de alarmă asupra efectelor devastatoare ale actualei crize economice asupra tinerilor între 16 şi 24 de ani.

Citeşte mai mult...
 

Persoanele care preferă apa plată tind să mănânce mai sănătos

Persoanele care îşi asigură cea mai mare parte din necesarul zilnic de lichide bând apă plată, în locul altor băuturi, tind să aibă şi un regim alimentar mai sănătos, potrivit unui studiu realizat în SUA, publicat în American Journal of Clinical Nutrition.

Citeşte mai mult...
 

Un fruct pe zi - Ananasul

ananasAnanasul este disponibil pe piata tot anul, dar mai abundent in perioada Aprilie - Iulie. Se culege atunci cand este copt si nu se mai coace dupa recoltare.

Nutritie
- Este foarte bogat in vitamina C, sustinand bine sistemul imunitar;
- Nu contine grasimi si colesterol;

Citeşte mai mult...
 

Top 10 tehnologii care ne vor schimba viata - Robotii

Nu masinarii cu brate robotice - acestea sunt deja banale - ci roboti integral mobili, care se vor deplasa de colo-colo , facand tot felul de treburi. Insusi autoturismul personal va deveni un robot pe care-l poti trimite sa-ti aduca de la supermarket cumparaturile pe care un alt robot, miscandu-se agil si neobosit prin depozitul urias, ti le-a adunat - dupa o lista transmisa in prealabil - si le-a pregatit la usa, gata de a fi livrate.
Citeşte mai mult...
 

Un fruct pe zi - afinele

Nutritie: Sunt o excelenta sursa de vitamina C si de fibre.

 Cum sa le alegi: Afinele trebuie sa fie ferme, rotunjite si complet colorate.


Cum sa le pastrezi: Se pastreaza la temperatura camerei sau in frigider (puse pe un singur strat) pana la 2 zile. Se spala exact inainte de a fi consumate.

Citeşte mai mult...
 

Primele paşapoarte biometrice din Transilvania la Miercurea-Ciuc

Primele paşapoarte biometrice din Transilvania au fost eliberate, luni, la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Harghita din Miercurea-Ciuc, în prezenţa şefului Direcţiei Generale de Paşapoarte, chestorul Aurel Vasile Sime.

Citeşte mai mult...
 

Cultura generală nu mai are loc la TV

Show-uri precum „Vrei să fii miliardar?“, „Lanţul slăbiciunilor“ şi „Rişti şi câştigi“ au fost difuzate doar câteva sezoane în România. În străinătate, emisiunile consacrate de cultură generală se bucură de mare succes, chiar şi după zeci de ani.
Unele dintre cele mai populare formate internaţionale  - „The Weakest Link“, „Who Wants to Be a Millionaire“ şi „Jeopardy“  - au ajuns şi în România în urmă cu câţiva ani. După doar câteva sezoane, însă, „Lanţul slăbiciunilor“ (Pro TV), „Vrei să fii miliardar?“ (Prima TV) şi „Rişti şi câştigi“ (Pro TV) au fost scoase din grilă.

Citeşte mai mult...
 

Un fruct pe zi - Lamaile

Lamaile de gasesc de-a lungul intregului an, sezonul de varf fiind totusi perioada verii.

Nutritie:
- Sunt o excelenta sursa de vitamina C - o lamaie contine 35 % din cantitatea de vitamina C necesara zilnic organismului (dar prin expunerea miezului la aer si lumina se reduce cantitatea de vitamina C);
Citeşte mai mult...
 
Pagina 92 din 98
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Parteneri

Intercer 2.0 - Mai aproape de cer

London Romanian SDA

Login