Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color

Denisa Stamate - Cuvinte colorate

Întoarcerea din pseudo-purgatoriu
Ne petrecem întreaga viaţă făcând planuri, punând pe hârtie şiruri întregi de lucruri de făcut pentru mâine, săptămâna viitoare şi anul viitor. Facem aranjamente, încercând să prezicem viitorul (sau măcar...continuare

 

Paula Popescu - Impresii

Autodiagnosticare
Închid ochii şi-mi imaginez: cum arăta un stră-stră-bunic în primul război cu arma pe umăr, ce gust avea
colţul de pâine ascuns sub podea în cămară, cu ce-şi trata bătrâna călcâiele crăpate de-atâta fugă şi ce
versuri avea cântecul de jale al unei mame ce-şi îngropa copilul fără cortegiu... continuare

 

Top 10 Tehnologii care ne vor schimba viata - 3.Internet wireless pentru toti, peste tot

Esti undeva departe de casa, intr-un loc salbatic, si vrei sa-ti verifici alarma locuintei, ca sa vezi daca e totul in ordine?

Citeşte mai mult...
 

Noua lege de pietrificare din Indonezia alarmează creştinii

Creştinii şi-au exprimat adânca preocupare referitoare la promulgarea unei noi legi în provincia Aceh din Indonezia care permite omorârea cu pietre pentru femeile prinse în adulter. Legea - care de asemenea permite pedepsirea de până la 400 de lovituri cu biciul pentru violul copiilor, 100 de lovituri cu biciul pentru actele homosexuale şi 60 de lovituri cu biciul pentru jocurile de noroc - a fost aprobată unanim luni de legiuitorii din regiunea din vârful nordic al insulei Sumatra, potrivit agenţiei Angence-France Presse.

Citeşte mai mult...
 

Liceele din Anglia caută elevi în România

Liceele engleze şi cele elveţiene îşi extind piaţa şi în România, căutând elevi ai căror părinţi doresc pentru copiii lor un viitor solid, dar sunt şi dispuşi să cheltuiască sume importante cu şcolarizarea acestora. Şcoli engleze de elită precum Bellerbys College, Laing &Dick Colledge şi Brookehouse College sau licee elveţiene cum ar fi TAIS American School, şi-au prezentat oferta, în acest weekend, la Hotelul Hilton din Bucureşti, în cadrul primei ediţii a Târgului World Education.

Citeşte mai mult...
 

Cronica de concert: Jessy Dixon si bucuria de a fi crestin

EXTRAORDINAR - ăsta e cuvântul care-ar caracteriza cel mai bine concertul susţinut aseară la Sala Palatului de regele muzicii gospel, Jessy Dixon.

Dar să încep cu începutul...

Citeşte mai mult...
 

Top 10 Tehnologii care ne vor schimba viata -2.Terapii revolutionare, cu ajutorul ingineriei geneti

Medicii cunosc sute de boli a caror cauza este genetica - altfel spus, soarta respectivilor oameni e deja pecetluita, scrisa nu in stele, ci genele lor. Defectele genetice pot duce la malformatii grave sau la dezvoltarea unor boli cronice invalidante. Dar malformatiile care azi se trateaza chirugical sau bolile cronice carora nu li se pot trata decat efectele, nu si cauzele, sunt in prezent obiectul unor cercetari intense pentru specialistii in terapie genica. Acestia lucreaza pentru a pune la punct metode care sa "dreaga" genele defecte, practic intervenind, astfel, in destin.
Citeşte mai mult...
 

Un fruct pe zi - Merele

Nutritie
- Contin cantitati insemnate de fibre; un mar asigura 20 % din cantitatatea zilnica necesara organismului pentru o buna functionare;

- Contin 80 % fibre solubile iar restul de 20 % sunt fibre insolubile ; fibrele solubile ajuta la micsorarea cantitatii de colesterol din sange, pe cand cele insolubile ajuta la prevenirea cancerului;
Citeşte mai mult...
 

Femeile cu studii superioare contribuie la creşterea speranţei de viaţă a partenerilor

Femeile cu studii superioare influenţează în sens pozitiv atât şansele proprii de a avea o viaţă lungă, cât şi pe cele ale partenerilor de viaţă, potrivit unui studiu realizat recent de cercetătorii suedezi, publicat în revista Epidemiology and Community Healthcare, informează bbc.co.uk.
Un bărbat a cărui parteneră de viaţă a absolvit doar şcoala generală se confruntă cu un risc cu 25% mai mare de a deceda prematur, comparativ cu cel a cărui parteneră a urmat studii universitare.

Citeşte mai mult...
 

Curent electric wireless

În ciuda numeroaselor tehnologii pentru trimiterea de date wireless, încă mai există acel cablu, fără de care, cele mai multe gadget-uri nu pot funcţiona. Cablul de alimentare rămâne o parte necesară, de cele mai multe ori inestetică, a multor aparate electronice moderne. Potrivit IDG, Sony a gasit o modalitate de a elimina şi ultimul cablu.

Citeşte mai mult...
 

Top 10 Tehnologii care ne vor schimba viata - 1 Biblioteca digitala

note pad

Imaginati-va, sa poti citi si studia (aproape) tot ce vrei, cand vrei! Biblia sau documente stravechi, romane, dar si cursuri universitare (toate cursurile de la MIT - Massachusetts Institute of Technology, una dintre cele mai respectate institutii de invatamant superior din lume, sunt acum accesibile online).

Citeşte mai mult...
 

Genele decid de cat somn avem nevoie

 Insa, nu toata lumea are nevoie de aceste opt ore pentru a-si “reincarca bateriile”. Sunt oameni care simt nevoia sa petreaca 10 ore dormind, in vreme ce altii se simt plini de energie dupa numai patru ore de somn.

Citeşte mai mult...
 
Pagina 93 din 98
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Parteneri

Intercer 2.0 - Mai aproape de cer

London Romanian SDA

Login