Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color

Denisa Stamate - Cuvinte colorate

Întoarcerea din pseudo-purgatoriu
Ne petrecem întreaga viaţă făcând planuri, punând pe hârtie şiruri întregi de lucruri de făcut pentru mâine, săptămâna viitoare şi anul viitor. Facem aranjamente, încercând să prezicem viitorul (sau măcar...continuare

 

Paula Popescu - Impresii

Autodiagnosticare
Închid ochii şi-mi imaginez: cum arăta un stră-stră-bunic în primul război cu arma pe umăr, ce gust avea
colţul de pâine ascuns sub podea în cămară, cu ce-şi trata bătrâna călcâiele crăpate de-atâta fugă şi ce
versuri avea cântecul de jale al unei mame ce-şi îngropa copilul fără cortegiu... continuare

 

Popas pentru suflet, Sambata, la Sala Palatului

Nu ştiu alţii cum sunt, însă eu când aud de "gospel" mi se ridică părul de pe mâini. Şi, mai ales, când aud de Jessy Dixon, regele muzicii gospel, fiori reci mă trec pe şira spinării. Cu Jessy a fost dragoste la prima vedere. Sau la prima audiţie. Se-ntâmpla acum un an, cam la aceeaşi vreme, când...

Citeşte mai mult...
 

Un fruct pe zi - Struguri

Nutritie
- Sunt o sursa bogata de vitamina C;
- Au un continut scazut de grasimi si calorii;
- Nu contin colesterol sau sodiu.
Citeşte mai mult...
 

Pozitia de la masa de lucru iti influenteaza cariera

Indemnul de a sta drept la masa de lucru influenteaza modul in care iti percepi propria cariera, spun oamenii de stiinta. A sta drept atunci cand lucrezi la birou nu e sanatos doar pentru ochi sau coloana, ci e benefic chiar pentru viata profesionala, spun oamenii de stiinta de la Universitatea de stat din Ohio. Si asta pentru ca o postura buna te ajuta sa privesti mai cu incredere in viitor, dupa cum scrie publicatia Daily Mail, citata de ziare.com.

Citeşte mai mult...
 

Universităţile din Europa se vor putea acredita în România

Orice universitate din Europa poate, începând din acestă luna, să apeleze la Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior (ARACIS), în vederea evaluării instituţionale şi a acreditării programelor de licenţă şi masterat. Aceasta după ce ARACIS a fost admisă în Registrul European al Agenţiilor Calităţii (EQAR), din care fac parte 17 instituţii din Germania, Spania, Austria, Irlanda, Belgia, Polonia, România şi Bulgaria.

Citeşte mai mult...
 

Un fruct pe zi - Grapefruitul

Grapefruitul se gaseste cu usurinta pe parcursul intregului an, totusi sezonul lor de varf este perioada ianuarie-mai.

Citeşte mai mult...
 

Numarul celor care se vindeca de cancer creste constant

La nivel internaţional, există mai bine de 12 milioane de persoane diagnosticate cu cancer şi peste 7, 6 milioane de persoane mor anual din cauza acestei maladii, potrivit datelor International Agency for Cancer pentru 2008. Conform studiului EUROCARE-4, numărul de persoane considerate vindecate de cancer a crescut însă în mod constant.

Citeşte mai mult...
 

Ovidiu Deculescu, romanul care a denuntat rasismul italienilor pe Facebook

Ovidiu Deculescu (foto) este un tanar roman-italian “ca oricare altul”, cum ii place sa se descrie. Prima jumatate a vietii si-a petrecut-o la Bucuresti, apoi, la doar 11 ani, s-a stabilit impreuna cu familia la Vicenza. Acum, Paul este student la Facultatea de Limbi straine din Padova si are o pasiune pentru cultura romaneasca si pentru calculatoare. De un an, romanul lupta impotriva numeroaselor grupuri rasiste care iau nastere pe internet si colaboreaza activ cu politia italiana pentru demascarea celor care au o atitudine xenofoba impotriva romanilor.

Citeşte mai mult...
 

Giulgiul din Torino este un fals!

Un om de stiinta italian sustine ca a realizat o copie fidela a giulgiului din Torino, un experiment care dovedeste ca panza pe care unii crestini o venereaza drept vesmantul de inmormantare al lui Iisus Hristos este un fals medieval.

Citeşte mai mult...
 

Studiu la nivel mondial: 20% dintre locuinţe vor fi conectate la internet, la finalul lui 2009

O cincime dintre locuinţe, la nivel mondial, vor dispune de internet de mare viteză, arată un studiu realizat de compania de cercetare de piaţă Gartner şi prezentat de AFP.

Citeşte mai mult...
 

Sony anunţă un sistem de alimentare wireless bazat pe rezonanţă magnetică (FOTO)

Sony Corporation a anunţat un sistem de alimentare wireless datorită căruia produsele electronice, precum televizoarele, nu mai au nevoie de cabluri. Cu ajutorul acestui sistem, pot fi transferaţi până la 60 de waţi de energie electrică, pe o distanţă de 50 cm (cu o eficienţă de 80% şi aproximativ 60%, incluzând redresorul).

Citeşte mai mult...
 
Pagina 94 din 98
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Parteneri

Intercer 2.0 - Mai aproape de cer

London Romanian SDA

Login