Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color

Denisa Stamate - Cuvinte colorate

Întoarcerea din pseudo-purgatoriu
Ne petrecem întreaga viaţă făcând planuri, punând pe hârtie şiruri întregi de lucruri de făcut pentru mâine, săptămâna viitoare şi anul viitor. Facem aranjamente, încercând să prezicem viitorul (sau măcar...continuare

 

Paula Popescu - Impresii

Autodiagnosticare
Închid ochii şi-mi imaginez: cum arăta un stră-stră-bunic în primul război cu arma pe umăr, ce gust avea
colţul de pâine ascuns sub podea în cămară, cu ce-şi trata bătrâna călcâiele crăpate de-atâta fugă şi ce
versuri avea cântecul de jale al unei mame ce-şi îngropa copilul fără cortegiu... continuare

 

Mesajele subliminale negative sunt percepute mai rapid de public

Oamenii pot percepe mesajele subliminale, în special dacă acestea sunt negative, este concluzia unui studiu realizat în Marea Britanie, informează BBC News Online.
În trei experimente efectuate la University College din Londra, participanţilor li s-au arătat, pentru scurt timp, anumite cuvinte şi li s-a cerut să le clasifice drept emoţionale sau neutre.

Citeşte mai mult...
 

Bacteria care provoacă la fel de multe victime ca şi accidentele rutiere

Nu este una din cele mai cunoscute bacterii din lume, dar ocupă locul doi în clasamentul celor mai răspandite infecţii bacteriene din lume. Infectează peste 50% din populaţie, avand rata de mortalitate similară accidentelor rutiere. Această bacterie infectează peste 50% din populaţie, în stadii incipiente poate fi asimpto-matică, de cele mai multe ori provoacă boli cronice şi se transmite deosebit de uşor: prin sărut, prin mancatul sau băutul din recipiente folosite de alte persoane, prin utilizarea la comun a produselor de igienă orală (există în salivă), prin folosirea neigienică a toaletelor, prin nespălarea mainilor, prin consumul alimentelor nespălate, apei nepotabile etc.

Citeşte mai mult...
 

Olimpiada din 2016 ar putea sa fie ultima din cauza incalzirii globale

Guvernatorul prefecturii Tokyo, Shintaro Ishihara, avertizeaza ca Olimpiada din 2016 ar putea sa fie ultima din istoria omenirii din cauza schimbarilor climatice.
Shintaro Ishihara a afirmat ca efectele incalzirii globale sunt tot mai grave, iar olimpiadele nu vor mai putea continua daca nu sunt luate masuri pentru protejarea mediului, transmite Reuters.

Citeşte mai mult...
 

Un lant italian de magazine ofera cumparatorilor, ca premii de criza, locuri de munca pentru un an

Un lant de magazine din regiunea Varese, in nordul Italiei, ofera clientilor care cumpara produse cu valoare de peste 30 de euro posibilitatea de a participa la o tombola cu premii, constand din zece locuri de munca pe o perioada de un an, in contextul crizei economice, transmite Reuters, citata de Mediafax.

Citeşte mai mult...
 

Ultima colonie de leprosi din Europa produce vinuri rafinate in Delta Dunarii

Vinul produs de romanii de la Tichilesti se vinde in toata lumea, prin Internet, fiind o modalitate de strangere de fonduri pentru cei care locuiesc in ultima colonie de leprosi din Europa.
Cei 200 de leprosi din Delta Dunarii, ascunsi ani de zile de fostul regim comunist, continua vechea traditie a fabricarii vinului, scriu jurnalistii de la Austrian Times.

Citeşte mai mult...
 

Anne Frank are de miercuri canal pe Youtube

Adolescenta evreica victima a barbariei naziste, Anne Frank, are, incepand de miercuri, un canal special pe YouTube.
Inregistrari video consacrate lui Anne Frank, sunt vizibile, incepand de miercuri, pe site-ul de internet YouTube, anunta muzeul Anne Frank din Amsterdam, citat de AFP.
"Gratie canalului Anne Frank pe YouTube si a imaginilor sale unice, oameni din lumea intreaga pot sa aprecieze viata si importanta ei", afirma muzeul, intr-un comunicat.

Citeşte mai mult...
 

Biserica, scutită de impozite

Cultele religioase nu vor mai plăti impozit pe profitul din vânzarea unor obiecte sau din închirierea sau înstrăinarea bunurilor, iar firmele vor putea să-şi mute sediul în orice stat din UE.

Citeşte mai mult...
 

Copilaria a sarit de la sotron la Counter

Jocurile copilăriei s-au schimbat de la o generaţia la alta. Mult, dar deloc în bine. Iar în era violenţei şi a falselor valori, piaţa jocurilor pentru cei mici s-a adaptat.
Aşa au ajuns roboţii cu patru braţe în topul vânzărilor şi tot aşa au dispărut sau au fost îngrămădite în lăzile din grădiniţe cuburile puzzle. O realitate pe care mulţi părinţi o tolerează este cea reprezentată simbolic de imaginea copiilor cu ochii afundaţi în ecranul calculatorului.

Citeşte mai mult...
 

O limba straina invatata nu este niciodata uitata

Multi dintre noi au invatat o limba straina inca in timpul gimnaziului, dar adesea se intampla pur si simplu sa uitam lexicul si gramatica acelei limbi pentru ca nu am avut ocazia sa conversam. Si impresia unanima este ca o limba straina neglijata este o limba uitata, ca toate acele cuvinte ni s-au sters din memorie pentru totdeauna. Nimic mai fals! Potrivit unui nou studiu realizat de un grup de experti din cadrul Asociatiei pentru Stiinte Psihologice, se pare ca notiunile dobandite dintr-o limba straina sunt gravate adanc in mintea noastra, fie ca avem sau nu un certificat de competenta lingvistica. Cercetatorii sustin ca ne putem da seama de acest lucru daca avem ocazia sa purtam o discutie in limba straina invatata candva, chiar si expresii dificile vor putea fi reactualizate prin exercitiul comunicarii.

Citeşte mai mult...
 

Jessy Dixon - concert la Sala Palatului pe 10 octombrie


Jessy Dixon
Jessy Dixon, unul dintre numele legendare ale muzicii gospel din ultimele 5 decenii, se va afla pe 10 octombrie 2009 la Bucuresti, in concert la Sala Palatului. El o va avea ca invitata speciala pe Paula Seling, concertul anuntandu-se inca de pe acum ca cel mai "incendiar" eveniment muzical al toamnei. Pianista americana Elsa Harris se va alatura big bandului care il va acompania pe Jessy in concert.
Citeşte mai mult...
 
Pagina 95 din 98
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Parteneri

Intercer 2.0 - Mai aproape de cer

London Romanian SDA

Login