Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color

Denisa Stamate - Cuvinte colorate

Întoarcerea din pseudo-purgatoriu
Ne petrecem întreaga viaţă făcând planuri, punând pe hârtie şiruri întregi de lucruri de făcut pentru mâine, săptămâna viitoare şi anul viitor. Facem aranjamente, încercând să prezicem viitorul (sau măcar...continuare

 

Paula Popescu - Impresii

Autodiagnosticare
Închid ochii şi-mi imaginez: cum arăta un stră-stră-bunic în primul război cu arma pe umăr, ce gust avea
colţul de pâine ascuns sub podea în cămară, cu ce-şi trata bătrâna călcâiele crăpate de-atâta fugă şi ce
versuri avea cântecul de jale al unei mame ce-şi îngropa copilul fără cortegiu... continuare

 

"Consumati fructe", in loc de "evitati excesul de sare, zahar si grasimi"

Posturile de televiziune vor difuza, in cadrul unei campanii pentru un stil de viata sanatos sustinuta de Consiliul National al Audiovizualului, patru mesaje pentru incurajarea consumului de legume si fructe, miscare, consum de lichide si respectarea meselor principale ale zilei, relateaza agentia NewsIn.

Citeşte mai mult...
 

Angajaţii din America, fără intimitate la locul de muncă din cauza unui program „Big Brother“

Chiulangiii şi cei care mai lenevesc la locul de muncă şi-au găsit „naşul“, după ce firma americană Cataphora a găsit o modalitate de a urmări activitatea angajaţilor cu ajutorul unui program pe care l-a inventat pentru spionarea angajaţilor. Prin intermediul programului se poate observa foarte uşor cum funcţionează treaba într-un birou, ce relaţii sunt între angajaţi, cine vorbeşte despre cine sau cine este interesat de muncă şi cine pierde vremea.

Citeşte mai mult...
 

Iisus din Siberia anunţă Apocalipsa

Un fost poliţist rus se crede Mesia şi spune că sfârşitul lumii se apropie. Numai zona în care locuieşte el va scăpa.

De douăzeci de ani, Vissarion Dascălul - pe numele său adevărat Serghei Torop - a proclamat Ţara Sfântă în satul Petropavlovka, din regiunea siberiană Krasnoiarsk, şi spune că sfârşitul lumii se apropie, iar el face toate eforturile să salveze ce poate.
Citeşte mai mult...
 

De la teoria francmasonica la fapte: Guvernul mondial devine realitate

Economia mondiala va fi condusa de un consiliu de guvernare economica, construit pe structura G20, grupul ce reuneste liderii celor mai importante economii ale lumii. Cum va schimba "guvernul mondial" economia internationala?
Desi la prima vedere suna ca o poveste desprinsa parca din teoriile francmasonice, asociate unor grupari oculte ca Bilderberg sau Fabiana, stirea aparuta vineri pe fluxurile de presa este cat se poate de reala. Liderii celor mai puternice 20 de economii din lume, reuniti la Pittsburgh, in Statele Unite, au decis transformarea grupului in " principalul consiliu de guvernare economica la nivel international".

Citeşte mai mult...
 

Discurs antisemit la Adunarea Generală ONU

Mai multe delegaţii, dintre care cele ale Franţei şi Statelor Unite, au părăsit sala Adunării Generale a ONU pentru a protesta contra discursului preşedintelui iranian Mahmoud Ahmadinejad, considerat 'antisemit'.

Citeşte mai mult...
 

Sudoku si jogging, impotriva Alzheimer

Pentru a fi feriţi de demenţă, puneţi-vă mintea la contribuţie cel puţin o oră pe zi. Insomniile şi agitaţia pot degrada creierul.

Memoria poate fi afectată iremediabil în cazul celor care duc o viaţă agitată, stresantă, se luptă să fie primii, acceptă cu greu să piardă, suferă de insomnii sau depresie. Probleme au şi cei care au trecut printr-un accident vascular cerebral, nu şi-au tratat la timp hipertensiunea, colesterolul, diabetul, au avut o viaţă excesiv de sedentară.

Citeşte mai mult...
 

DEZBATERE EVZ: De ce muncim până la ultima suflare?

Românii lucrează din ce în ce mai mult peste program. Volumul crescut de muncă în urma concedierilor şi nevoia unui ban în plus la salariu sunt numai câteva dintre cauzele care îi determină pe angajaţi să rămână la serviciu peste norma de lucru prevăzută în contractul de muncă pe care l-au semnat.

Citeşte mai mult...
 

Patriarhia Romana respinge legalizarea prostitutiei, indiferent de initiatorul propunerii

Patriarhia Romana respinge ferm orice propunere privind legalizarea prostitutiei, chiar daca ideea apartine Comisiei prezidentiale pentru Analiza Riscurilor Sociale si Demografice sau altor institutii, a declarat, marti, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al Patriarhiei, Constantin Stoica.

Citeşte mai mult...
 

Cu Biblia intr-o mana si facturierul in cealalta

În plină criză, cultele din România par să fi prins gustul profitului. În ultimul an şi jumătate, numărul firmelor înfiinţate de reprezentanţii lui Dumnezeu pe Pământ a crescut cu peste 30%.
Probabil că nu v-aţi gândit niciodată că benzinăria unde v-aţi oprit este proprietatea unei bi­se­rici. Sau că hotelul în care v-aţi petrecut noaptea are ca ac­ţionar majoritar o episcopie. Mai mult, e foarte posibil ca laptele pe care îl beţi la micul dejun să provină din ferma unei mănăstiri, lemnul din care este făcut biroul la care lucraţi să fi fost produs în fabrica de cherestea a unei parohii, ba chiar şi hai­nele pe care le purtaţi în momentul citirii acestui articol să fi ieşit din fabrica de îmbrăcăminte controlată de o protoierie.

Citeşte mai mult...
 

Japonezii isi inchiriaza prieteni la nunti si la inmormantari

Cuplurile "de succes", potrivit standardelor sociale, dar prea ocupate pentru a avea prieteni, îşi închiriază actori care să joace acest rol la evenimentele importante din viaţa lor. Nu doar că nu trebuie să-ţi baţi capul cu "darul" la o nuntă din Japonia zilelor noastre, dar ai putea fi chiar plătit, ca să fii un musafir vesel, care întreţine atmosfera. Cuplurile "de succes", potrivit standardelor sociale, sunt atât de ocupate, încât nu mai au prieteni, ci trebuie să-i închirieze pentru propria nuntă, relatează corespondentul The Guardian de la Tokyo.

Citeşte mai mult...
 
Pagina 96 din 98
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Parteneri

Intercer 2.0 - Mai aproape de cer

London Romanian SDA

Login