Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color

Denisa Stamate - Cuvinte colorate

Întoarcerea din pseudo-purgatoriu
Ne petrecem întreaga viaţă făcând planuri, punând pe hârtie şiruri întregi de lucruri de făcut pentru mâine, săptămâna viitoare şi anul viitor. Facem aranjamente, încercând să prezicem viitorul (sau măcar...continuare

 

Paula Popescu - Impresii

Autodiagnosticare
Închid ochii şi-mi imaginez: cum arăta un stră-stră-bunic în primul război cu arma pe umăr, ce gust avea
colţul de pâine ascuns sub podea în cămară, cu ce-şi trata bătrâna călcâiele crăpate de-atâta fugă şi ce
versuri avea cântecul de jale al unei mame ce-şi îngropa copilul fără cortegiu... continuare

 

Scrisul ne dă de gol dacă minţim

Minciunile ar putea fi detectate printr-un test informatizat care analizează modul de scriere. Minciunile ar putea fi detectate printr-un test informatizat care analizează modul de scriere.

Cercetătorii israelieni de la Universitatea din Haifa au pus la punct un sistem informatizat de analiză a scriiturii care ar putea fi folosit ca detector de minciuni.

Citeşte mai mult...
 

FMI: Economia mondiala iese din criza, insa revenirea va fi fragila

Dominique Strauss-Kahn, directorul general al Fondului Monetar International (FMI) a declarat miercuri in cadrul unui interviu acordat unui cotidian polonez ca economia mondiala este deja pe punctul de a iesi din Criza, informeaza NewsIn.

Citeşte mai mult...
 

Răsplata irakianului care a aruncat cu pantofii în Bush: maşini de lux, mai multe neveste şi un cal

Maşini de lux, mai multe neveste, şi un cal de aur. Asta îl aşteaptă pe ziaristul irakian care a aruncat cu pantofii în fostul preşedinte american, George Bush. Curajul lui pare să fi meritat sacrificiul de a sta după gratii, pentru că milionarii arabi i-au trimis nenumărate cadouri şi decoraţii.
Citeşte mai mult...
 

Presedintele interimar al Republicii Moldova a ridicat vizele pentru cetatenii romani

Presedintele interimar al Republicii Moldova, Mihai Ghimpu, a anulat regimul de vize cu Romania printr-un decret prezidential, care intra in vigoare de astazi.

Citeşte mai mult...
 

Vrei sa fii mai inteligent? Lectureaza texte lipsite de sens

Jocurile de perspicacitate nu sunt singura cale prin care o persoana poate deveni mai inteligenta in zilele noastre. Se para ca si citindu-l pe Kafka ne putem incorda muschii cerebrali.
Citeşte mai mult...
 

Inghetata si cartofii prajiti “ne iau mintile”

Este vina creierului daca nu reusim sa rezistam la o cupa in plus de inghetata sau la inca o portie de cartofi prajiti. Grasimile din anumite alimente ajung imediat la creier, facandu-l sa “spuna” organismului ca trebuie sa ignore semnalele de satietate, transmise de leptina si insulina, hormonii implicati in reglarea apetitului.

Citeşte mai mult...
 

Cel mai mare proiector din lume, IMAX, a sosit in Romania - VEZI FOTO

Cel mai mare proiector de film din lume a fost instalat astazi si la Bucuresti si va functiona in prima sala IMAX din Romania. Noua sala IMAX va fi inaugurata in aceasta toamna in cadrul celui mai mare proiect cinematografic din tara, un complex cu 21 de sali de cinema care va fi deschis de Cinema City in mall AFI Palace Cotroceni.

Citeşte mai mult...
 

Un şarpe cu un picior a fost găsit în China - VEZI FOTO

Un şarpe cu un singur picior şi cu gheare a fost descoperit în China, potrivit Daily Telegraph.
Duan Qiongxiu, din Suining, sudul Chinei, a găsit reptila care se suia pe peretele dormitorului său, în mijlocul nopţii.

Citeşte mai mult...
 

Misterul Triunghiului Bermudelor a fost “rezolvat”

Zeci de vase si avioane se spune ca au disparut misterios, fara nicio urma, de-a lungul anilor, intr-o vasta zona geografica de forma triunghiulara, situata in Oceanul Atlantic, ale carei puncte imaginare sunt situate in Bermuda, Florida si Puerto Rico.
Citeşte mai mult...
 

Top 10 obiceiuri care provoaca dependenta !

top 10 obiceiuri care dau dependenta Cand se vorbeste de comportamente de dependenta, topul se refera de fapt la sindromul obsesiv-compulsiv si cele mai comune manifestari ale sale.
 Astfel, cele mai frecvente compulsii sunt verificarea si cumparatul excesiv, jocurile de noroc, abuzul de substante si dependenta de munca.

Citeşte mai mult...
 
Pagina 97 din 98
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Parteneri

Intercer 2.0 - Mai aproape de cer

London Romanian SDA

Login