Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color

Lasă-te resuscitat !...

Ni se întâmplă ades, să ne trezim de dimineaţă şi-apoi "plini" de aer proaspăt să ne îndreptam fiecare spre treburile zilnice. Am auzit de oameni ce beau apă atunci când le e sete, de alţii ce mănâncă atunci când sunt înfometaţi, fac un duş rece când le e cald sau se acoperă când simt că "da frigul".
Am înţeles că unii, încă mai învaţă când au un examen, alţii consulta medicul când le e rău, îşi iau concediu când sunt obosiţi şi ajung la gară  înainte ca trenul să plece..
Nu cu mult timp în urmă însă, am întâlnit o bătrână ce străbătea oraşul pe jos pentru a putea procura fructe şi legume la un preţ mult mai rezonabil decât acela din zona în care ea, locuia.
M-am oferit să o ajut cu bagajele, cu scopul de "a-i lua un scurt interviu" despre cei 86 de ani pe care îi avea... Drumul, mi-a părut atât de lung  până la jumatatea lui , pentru ca imediat după, aflând că bătrâna locuieşte singură de aproape 12 ani şi vine de două ori pe săptămână din celălalt capăt al oraşului, doar pentru că altfel nu şi-ar permite să hrănească 5 oameni ai străzii, pe care-i căuta zilnic.Atunci, mi-am dat seama că tocurile pe care le purtam şi-mi păreau o povară, erau prea mici pentru ceea ce sunt..
Eu, salut atunci când cineva ia iniţiativa, ofer o cană de apă când gâtul meu nu mai e uscat, întind o mână când cel de jos s-a ridicat  şi până să ofer o bucată de pâine, e deja uscată.
Tu, poate faci la fel ca mine, sau cine ştie ce "stiluri ai adoptat" ...
Sau : tu: faci ceea ce obişnuieşte bătrâna  şi nu spui nimănui, decât atunci cand eşti întrebat..
Oricare din atitudinile de mai sus, le practici,fără să ţină cont de purtarea ta...şi pentru tine, Isus a murit....la timp!Nu aştepta să-ţi "sară în ochi" problemele şi grijile celor din jurul tău..
Caută-i, cunoaşte-i  şi iubeşte-i la timp!
Spune-ţi "impresia" despre gestul Lui, prin faptele bune pe care le vei face de-acum.
 
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Login