Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Politic Complot de Asasinare a Senatorului Obama dejucat

Complot de Asasinare a Senatorului Obama dejucat

Un complot de asasinare a Senatorului Barack Obama a fost dejucat, a anuntat Luni ATF [Agentia Guvernamentala de lupta impotriva Alcoolului, Tutunului si Armelor de foc in Statele Unite]. Daniel Cowart de 20 de ani, din Bells, Statul Tennessee si Paul Schlesselman, de 18 ani, din West Helena, Statul Arkansas planuiau sa jefuiasca un magazin de arme de foc dupa care sa inceapa masacrul asupra unei scoli cu studenti de culoare [African American].
Adepti ai curentului Neo Nazist “capetele rase” [skinheads], cei doi intentionau sa ucida 88 oameni de culoare si sa decapiteze inca 14 [88 si 14 sunt numere seminficative pentru “capetele rase”] tinta finala fiind candidatul Democrat la Presedintia Statelor Unite, Senatorul Barack Obama.

Jim Cavanaugh, Agentul Special care se ocupa de caz a declarat ca cei doi barbati, arestati Vineri pentru posesie ilegala de arme modificate, conspiratie de a jefui un magazin de arme si amenintari la adresa unui candidat la Presedintie, nu credeau ca o sa reuseasca sa isi duca la indeplinire planul in intregime, insa erau hotarati sa moara incercand!

Sursa: msnbc.com, AP
Comments (0)Add Comment

Write comment
smaller | bigger

busy
 
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login