Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Religie

Religie

Un Crăciun cu sens

Risipa financiară și extravaganța nu sunt niciodată atât de stridente ca în preajma Crăciunului. Realitatea contrastează cu tradiția unei sărbători a căldurii sufletești, a generozității și a solidarității creștine.
Crăciunul este o cheltuială financiară și, în același timp, o cheltuială sufletească. Şi în vremuri de criză chiar, sezonul cheltuielilor durează mai mult decât sărbătoarea propriu-zisă.
Citeşte mai mult...
 

Stephen Hawking: Nu mă tem de moarte, nu există Rai


Cunoscutul om de știință britanic Stephen Hawking a exclus ideea existenței Raiului și a vieții de după moarte. Hawking afirmă fără teamă că existența unui Rai este „o poveste nemuritoare", pentru cei ce se tem de întuneric.tephen Hawking, director de cercetare la Centre for Theoretical Cosmology în cadrul Cambridge University, a susținut luni o conferință la întâlnirea Google Zeitgeist din Londra, pe tema „De ce suntem aici?".

Citeşte mai mult...
 

Oameni care contează - Nelu Dumitrescu

E foarte greu să vorbeşti la trecut despre cineva care a trăit realmente fiecare clipă.
Aşa l-am cunoscut, aşa a trăit omul, pastorul, profesorul, liderul Nelu Dumitrescu.
Citeşte mai mult...
 

CONCURS: Castiga 10 carti “Incepe sa traiesti”

incepe sa traiestiGeneratia parintilor deplange faptul ca lumea s-a schimbat. Daca ar fi doar atat, inca ar fi fost bine: ai fi putut schimba reperele vechi cu altele noi. Tragedia este ca lumea e intr-o schimbare necurmata si nu mai ai ragazul sa-ti asezi reperele. Omul de azi pluteste in deriva pe toate planurile, mai ales pe plan moral. Cum ai putea supravietui intr-un asemenea haos?
Prezentul Ghid de supravietuire pentru secolul XXI te ajuta sa-ti redefinesti punctele cardinale si sa traiesti!

 

Citeşte mai mult...
 

S-a descoperit primul portret al lui Iisus realizat în timpul vieţii?

Istoricii biblici încearcă să afle dacă una dintre cele 70 de tăbliţe descoperite într-o peşteră în Iordania ilustrează primul portret al lui Iisus. Imaginea, care reprezintă un bărbat purtând o coroană de spini pe cap, se presupune că a fost realizată în timpul vieţii lui Iisus, scrie Daily Mail.
Citeşte mai mult...
 
Pagina 1 din 50
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login