Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Religie

Religie

Arca lui Noe, descoperită în Turcia?

Un grup de exploratori chinezi şi turci a anunţat luni că este posibil să fi descoperit arca lui Noe, pe muntele Ararat, la o înălţime de circa 4.000 de metri, în Turcia, informează AFP, potrivit Mediafax.
Cercetătorii spun că au descoperit bucăţi de lemn care au făcut parte din structura arcei, iar în urma datării cu carbon 14 s-a stabilit că acestea au o vechime de circa 4.800 de ani, epoca în care se presupune că a fost construită aceasta.
Citeşte mai mult...
 

„Copiii trebuie dojeniţi cu duhul blândeţii, cu dragoste, nu cu palma“

Părinţii sunt prea ocupaţi, câteodată, pentru a-şi mai asculta copiii, pentru a fi atenţi la nevoile acestora, tinzând să rezolve problemele conflictuale "în felul lor", pe principiul "unde dă mama/tata, creşte". Dacă însă palma uşoară nu este însoţită şi de o explicaţie sau dacă acest mod de combatere a stărilor conflictuale devine o rutină, atunci copilul, spun specialiştii, va rămâne cu neînţelegerea şi cu frustrările, cu teama şi cu neîncrederea în proprii părinţi. "Bătaia nu este ruptă din rai. Copiii trebuie, întâi de toate, iubiţi. Iar pe acei părinţi care au astfel de porniri, preotul în Biserică îi îndeamnă să vină să se mărturisească.

Citeşte mai mult...
 

Chipul lui Iisus, surprins de Google Earth într-un câmp din Ungaria

Sateliţii folosiţi de Google Earth au surprins, pe un câmp din Estul Ungariei, o imagine asemănătoare cu chipul lui Iisus, informează The Sun.

Citeşte mai mult...
 

Legea rugăciunii propusă de PDL, neconstituţională în SUA

Doi parlamentari democrat-liberali au anunţat la sfârşitul acestei săptămâni că propun ca în România să se introducă Ziua Naţională de Rugăciune ca sărbătoare legală nelucrătoare.
Senatorul PDL Gheorghe David şi deputatul Mircea Lubanovici au depus în acest sens o propunere legislativă de modificare a Codului Muncii.
Citeşte mai mult...
 

Mesaje obscene, descoperite pe casa natală a lui Papa Benedict al XVI-lea

Inscripţii "obscene" a fost descoperite pe casa unde s-a născut Papa Benedict al XVI-lea, în satul bavarez Marktl-am. Acest lucru s-a întâmplat în contextul în care Biserica romano-catolică este implicată într-un scandal sexual de proporţii.
Citeşte mai mult...
 
Pagina 10 din 50
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login