Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Religie

Religie

Sfarsitul lumii vine pe 21 mai 2011, sustine o secta americana

Membrii unei secte americane au pornit intr-un adevarat mars prin Statele Unite ale Americii pentru a avertiza ca sfarsitul lumii va veni pe 21 mai anul acesta.
Citeşte mai mult...
 

A fost descoperită o Biblie originală KJV

La biserica St. Laurence din Hilmarton, Marea Britanie, a fost descoperit un exemplar original al Bibliei engleze, tipărite în timpul regelui James I, din anul 1611.
Membrii bisericii știau de o tradiție conform căreia în biserica lor s-a aflat, cu mult timp în urmă, o Biblie veche ținută sub un glob de sticlă.

Citeşte mai mult...
 

Religia a schimbat viaţa unei miliardare din China

Chinezoaica Zhang Xin, director executiv al companiei Soho China Ltd., cu o avere de aproape două miliarde de dolari, susţine că religia i-a schimbat viaţa. A renunţat la scopurile sale materialiste şi declară că vrea să investească în educaţie şi acţiuni caritabile.

Citeşte mai mult...
 

Teologi catolici au cerut renunţarea la celibatul preoţesc

Mai mulţi teologi germani, austrieci şi elveţieni au cerut Bisericii Romano-Catolice să renunţe la jurământul celibatului, să le permită preoţilor să se căsătorească şi, de asemenea, să accepte cuplurile de acelaşi sex.
Apelul a fost lansat sub forma unei scrisori deschise, prin intermediul publicaţiei Sueddeutsche Zeitung.
Citeşte mai mult...
 

Parlamentul Europei a dat o rezoluție privind persecuția religioasă

Joi, 20 ianuarie, Parlamentul unional a adoptat o rezolutie care condamna persecutia crestinilor in diverse tari, in principal Egipt si Irak. Preşedintele Parlamentului European, Buzek a declarat într-un comunicat de presă pe site-ul europarl.europa.eu: "Sunt extrem de îngrijorat de rapoartele recente privind persecuţia creştinilor în Orientul Mijlociu şi în alte regiuni ale lumii.

Citeşte mai mult...
 
Pagina 2 din 50
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login