Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Religie

Religie

Duminica, prima zi a saptamanii in calendarul crestin-ortodox

Din acest an, în calendarele creştin-ortodoxe duminica este subliniată ca prima zi a săptămânii, pentru a accentua, astfel, că Iisus Hristos a înviat în prima zi din săptămână, care urmează după sâmbătă (cf. Matei 28, 1; Marcu 16, 2, 9; Luca 24, 1; Ioan 20, 1).
Citeşte mai mult...
 

SUA: Moş Crăciun e mai sărbătorit decât Iisus

Mulţi creştini sărbătoresc Crăciunul fără a considera că este o sărbătoare care îl are în centrul ei pe Iisus Christos. Este concluzia unui sondaj realizat de LifeWay Research, o organizaţie creştină din Nashville (SUA).
„Mulţi americani sărbătoresc Crăciunul ca şi când ar participa la yoga: fără să cunoască şi fără să fie preocupaţi de rădăcinile ei religioase", a declarat Ed Stetzer, preşedintele LifeWay Research. În opinia sa, se observă o prăpastie „alarmantă" între credinţă şi comportament.
Citeşte mai mult...
 

Secretele Vaticanului despre evrei şi turci

Semne de antisemitism, opoziţie faţă de aderarea Turciei la Uniunea Europenă şi scandaluri de pedofilie. Acestea sunt doar câteva dintre informaţiile conţinute de notele secrete ale diplomaţiei americane despre Vatican, publicate de WikiLeaks.

Citeşte mai mult...
 

CMB si Vaticanul discuta despre unitatea bisericilor

Secretarul general al Consiliului Mondial al Bisericilor (CMB) şi Papa Benedict al XVI-lea au discutat, la sfârşitul săptămânii trecute, despre cum se poate consolida unitatea vizibilă dintre bisericile creştine.
Citeşte mai mult...
 

Vaticanul critică decernarea Premiului Nobel pentru dezvoltarea fertilizării in vitro

Un prelat care se ocupă de problemele etice şi de apărarea vieţii a criticat alegerea lui Robert Edwards, "tatăl" fecundării in vitro, pentru Premiul Nobel 2010 pentru medicină.
Citeşte mai mult...
 
Pagina 4 din 50
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login