Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Religie

Religie

Bibliile fără simboluri sunt singurele legale în China

Propovăduirea Evangheliei în China este mai uşoară decât s-ar putea crede, susţine directorul organizaţiei misionare „Vocea Chinei şi a Asiei", Jonathon Brooks.
Citeşte mai mult...
 

Relativismul alungă creştinismul din spaţiul public

Creştinismul va deveni, în deceniile următoare, o religie căreia i se va permite din ce în ce mai puţin să se exprime în spaţiul public, a declarat arhiepiscopul Charles Chaput, prezent la cel de-al XV-lea simpozion al Asociaţiei Legii Canonice, desfăşurat în Slovacia. O societate în care credinţa nu mai poate fi exprimată în spaţiul public este o societate în care statul s-a transformat într-un idol, a mai precizat Chaput, notează Christian Telegraph.
Citeşte mai mult...
 

Crestinismul arab, intre traditie si teritorialitate

Incercarea de a vorbi despre crestinii din Orientul Mijlociu, sau mai bine zis despre arabii crestini incadrati in lumea musulmana incepand cu secolul al VII-lea, poate parea un lucru indepartat de spatiul geografic traditional crestin. Ce au insemnat arabii in istoria umanitatii, se cunoaste foarte bine, au realizat lucruri remarcabile in domenii dintre cele mai diverse, plecand de la descoperirile arheologice si continuand cu infaptuiri deosebite in matematica, medicina, filosofie, literatura, arte, etc.
Citeşte mai mult...
 

Filmul „Mesia”, realizat de musulmani, a fost interzis in Liban

Două posturi libaneze de televiziune au anunțat că vor înceta difuzarea unui serial despre persoana lui Iisus Christos. Show-ul cu titlul „Mesia" a fost realizat în Iran în 2008. Adaptat pentru televiziune, el conține acum 17 episoade. În cadrul lui, Iisus Christos este prezentat din perspectiva musulmană: este un profet, dar nu este fiul lui Dumnezeu și nu a murit pe cruce.
Citeşte mai mult...
 

Lant de 500 de zile de post si rugaciune pentru Marea Britanie

Câteva sute de creștini din întreaga lume s-au adunat la Centrul Creștin Emanuel din Westminster, Londra, Regatul Unit, în data de 1 august, pentru lansarea unui lanț istoric de post și rugăciune. (Peter Wooding, reporter la ASSIST News Service).
Citeşte mai mult...
 
Pagina 5 din 50
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login