Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Religie

Religie

Tinerii ortodocși ruși pornesc evanghelizarea de stradă

Patriarhia Moscovei a lansat un nou proiect în încercarea de a reface legăturile tinerilor cu religia, a anunțat recent The Moscow Times. Scopul acțiunii este acela de „a-i distanța pe tineri de droguri, alcoolism și promiscuitate sexuală."
Citeşte mai mult...
 

Căsătoriile inter-religioase reprezintă un trend american

Metodista Chelsea Clinton și evreul Marc Mezvinsky s-au căsătorit sâmbătă 26 iulie a.c. în statul New York. Cei doi miri celebri vor rămâne în continuare în centrul atenției datorită căsătoriei lor interreligioase - un fenomen întâlnit tot mai frecvent printre cuplurile americane.
Citeşte mai mult...
 

„Ateismul meu nu este o amenințare la adresa bisericii”, declară primul ministru al Australiei

Julia Gillard, şefa Guvernului Australian i-a asigurat pe creştini că ateismul ei nu va interfera cu programele sociale şi educaţionale ale bisericii. Ea a fost prima persoană din istoria de 109 ani a Federaţiei Australiene, care a ocupat poziţia de prim-ministru în urma unei declaraţii oficiale şi nu a unui jurământ pe Biblie.
Citeşte mai mult...
 

Un fragment dintr-un cod de legi vechi de 3.700 de ani, descoperit în Israel

Un fragment dintr-un cod de legi vechi de circa 3.700 de ani, asemănător celebrului Cod al lui Hammurabi, a fost descoperit în nordul Israelului, aceasta fiind pentru prima dată când un astfel de obiect este găsit în afara Mesopotamiei.
Citeşte mai mult...
 

Reuniune la Bruxelles cu reprezentanţi ai cultelor din Uniunea Europeană

Douăzeci de înalţi reprezentanţi ai principalelor religii ale lumii s-au întâlnit astăzi, 19 iulie, la Bruxelles, cu preşedinţii instituţiilor centrale europene, pentru a discuta modalităţile efective de combatere a sărăciei şi a excluziunii sociale. Reuniunea a fost cea de-a şasea dintr-o serie de întâlniri anuale lansate de preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, în 2005. Din România a participat Înaltpreasfinţitul Mitropolit Iosif, reprezentantul Bisericii Ortodoxe Române pe lângă instituţiile europene.
Citeşte mai mult...
 
Pagina 6 din 50
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login