Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Religie

Religie

Patriarhul României decide cum va fi înmormântată Mădălina Manole

Pentru că a fost vorba despre o sinucidere, cazul Mădălinei Manole va fi discutat de mai marii Bisericii Ortodoxe Române, care vor stabili şi modul în care va fi înmormântată.
Conform regulilor bisericeşti nimeni nu are dreptul de a curma o viaţă, în afară de Dumnezeu, nici măcar viaţa proprie. Dacă se dovedeşte că s-a sinucis, Mădălina Manole a încălcat această regulă.
Citeşte mai mult...
 

Descoperirea celui mai vechi document din Ierusalim confirmă Biblia

Cel mai vechi document scris găsit vreodată în Ierusalim a fost scos la lumină de excavațiile realizate de o echipă a Hebrew University, informează Jerusalem Post. Datând din secolul XIV î.Chr, fragmentul conține simboluri cuneiforme în limba akkadiană.
Citeşte mai mult...
 

Studiu: Cei care citesc Biblia zilnic au datorii mai puţine

Persoanele care citesc Biblia zilnic au mai puţine datorii decât cei care o citesc mai rar sau chiar deloc. De asemenea, aceste persoane au o disponibilitate mai mare de a susţine financiar diferitele proiecte ale bisericilor din care fac parte, conform unui studiu realizat de StateofthePlate.info.

Citeşte mai mult...
 

Papa vorbeşte despre „zilele de pe urmă”

În timpul predicii ocazionate de sărbătoarea sfinților Petru și Pavel, papa Benedict al XVI-lea a vorbit despre „zilele de pe urmă” ale lumii, perioadă în care biserica trebuie să predice adevărul cu integritate, fără a fi coruptă de starea lumii marcată de „rele spirituale și morale”.
Citeşte mai mult...
 

Ipoteză-şoc, susţinută de scrierile vechi: Iisus nu a fost răstignit

Un teolog susţine că nu există dovezi că romanii şi-ar fi crucificat prizonierii în urmă cu 2.000 de ani. Dacă are drepate, înseamnă că Iisus nu a fost răstignit pe cruce, eveniment din care se trag numeroase tradiţii creştine.
Potrivit teologului Gunnar Samuelsson, legenda execuţiei este inspirată mai degrabă de ilustraţii decât de texte antice. El pretinde că Biblia a fost prost interpretată, deoarece, studiind-o, a observat că nu se face deloc referire la piroane şi crucificare. 
Citeşte mai mult...
 
Pagina 7 din 50
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login