Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Religie

Religie

Intoleranţă religioasă reciprocă - lumea creştină vs. lumea musulmană

Mai multe state musulmane au cerut Organizaţiei Naţiunilor Unite să ia măsuri drastice împotriva valului de islamofobie care se manifestă în Occident, în special în lumea presei. Delegaţii unor ţări musulmane, între care Pakistanul şi Egiptul, s-au adresat Consiliului pentru Drepturile Omului (ONU), atrăgând atenţia asupra rasismului şi discriminării la care sunt supuse populaţiile musulmane, notează Reuters.
Citeşte mai mult...
 

Iisus la ecograf - campanie publicitară

Bisericile protestante din Anglia se implică într-o campanie publicitară care îl prezintă pe copilul Iisus la ecograf, cu un halou, scrie Times. Posterul care va fi mediatizat la nivel național de Crăciun are mesajul „El vine! Crăciunul începe cu Christos."
Citeşte mai mult...
 

Biserica din oase de om si alte locasuri de cult ciudate

Oase de om & sticle de bere: din ce se mai fac azi lacasele de cult? Piatra, lemn, caramida – astea au fost, timp de secole, materialele preferate ale omului cand s-a pus problema sa construiasca o un edificiu inchinat divinitatilor. Dupa aceea, a venit betonul – si a rams pana azi. Iar pe dinauntru – lemn, sticla, metal, mai nou si plastic, ca e ieftin – cam din asta s-au facut si se fac bisericile, templele, moscheile.

Citeşte mai mult...
 

Prima femeie preot din Italia

Maria Vittoria Longhitano, o siciliană de 35 de ani, căsătorită, a fost hirotonisită ieri, într-o bisericuţă nu departe de Vatican.Femeia aparţine ordinului Vechii Catolici, care nu recunoaşte supremaţia papală şi care are o reprezentare puternică în ţările vorbitoare de limbă germană.

Citeşte mai mult...
 

Vaticanul a salutat crearea vieţii artificiale

Vaticanul a salutat anunţul oamenilor de ştiinţă privind crearea primei celule sintetice, catalogând demersul drept un "rezultat interesant" care ar putea folosi la tratarea bolilor, relatează CNN.
Publicaţia Vaticanului L'Osservatore Romano a numit experimentul "o cercetare importantă", rezultat al "ingineriei genetice de înaltă calitate", într-un articol publicat sâmbătă. Publicaţia adaugă însă că oamenii de ştiinţă care au creat celula nu au creat viaţă, ci doar "au înlocuit unul dintre motoarele sale".
Citeşte mai mult...
 
Pagina 8 din 50
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login