Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Religie Sfarsitul lumii vine pe 21 mai 2011, sustine o secta americana

Sfarsitul lumii vine pe 21 mai 2011, sustine o secta americana

Membrii unei secte americane au pornit intr-un adevarat mars prin Statele Unite ale Americii pentru a avertiza ca sfarsitul lumii va veni pe 21 mai anul acesta.

Sectantii sustin ca apocalipsa va incepe pe 21 mai si ca omenirea va trece printr-un adevarat cosmar timp de 153 de zile. Dupa aceasta perioada de haos vor scapa numai "cei alesi".

Un cutremur de mari proportii va marca inceputul sfarsitului, iar Iisus va reveni pe pamant sa ii salveze pe cei care cred cu adevarat in El, "cei alesi".

Liderul sectei, Harold Camping, nu este la prima prezicere de acest gen. A mai prezis sfarsitul lumii si pentru data de 4 septembrie 1994.

Adeptii sectei lui Camping si-au abandonat familiile si locurile de munca pentru a anunta omenirea ca sfarsitul este aproape.

sursa:stirile.rol.ro
Comments (0)Add Comment

Write comment
smaller | bigger

busy
 
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login