Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Sanatate

Sanatate

Când este nevoie să luăm vitamina D

În lipsa ­vitaminei D, calciul nu se fixează la nivelul oaselor. Dar, mai mult decât atât, deficitul de vitamina D este asociat şi cu apariţia depresiei, a obezităţii şi a maladiei Alzheimer.
Citeşte mai mult...
 

Perele şi gutuile, aliate de sezon

Înainte de venirea iernii, creşterea aportului de vitamine şi de minerale este cea mai simplă măsură pe care o putem lua pentru a ne stimula imunitatea şi pentru a preveni apariţia bolilor de sezon. Perele şi gutuile sunt ajutoare de nădejde în acest sens.
Citeşte mai mult...
 

Virusul gripei porcine, depistat la un copil din Calarasi

Ministrul Sanatatii a confirmat, in acesta dimineata, primul caz de gripa porcina din acet sezon la un copil de trei ani, din Calarasi, potrivit Realitatea.net.
Citeşte mai mult...
 

30 de minute de plimbare pe zi alungă 24 de boli

Este nevoie de doar 30 de minute de plimbare pe zi pentru a scădea riscul de a deveni victima a peste 24 de boli grave, inclusiv schizofrenia sau cancer. Acea jumătate de oră poate avea însă şi alte efecte benefice asupra sănătăţii organismului nostru, încetinind ritmul cu care se deteriorează odată cu înaintarea în vârstă.
Citeşte mai mult...
 

Scapă de « roşu în gât» cu remedii verificate!

Simptom frecvent al răcelii şi al gripei, durerea de gât poate fi tratată cu succes prin intermediul plantelor, al propolisului şi al mierii de albine. Gura şi gâtul sunt adesea poartă de intrare pentru virusuri şi bacterii. Senzaţiile de mâncărime sau de „ace în gât" pot fi date de inflamaţia faringelui, laringelui sau amigdalelor.

Citeşte mai mult...
 
Pagina 10 din 95
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login