Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Sanatate

Sanatate

De câte ore de somn are nevoie un copil pentru a fi premiant la şcoală

Copiii care dorm mai puţin de nouă ore pe noapte prezintă un risc crescut de a nu face faţă sarcinilor pe care le au de îndeplinit la şcoală, arată un studiu recent al cercetătorilor de la Autonomous University, din Barcelona.
Citeşte mai mult...
 

De ce este bine să mâncăm varză cât mai des

Nutriţioniştii susţin că această legumă are rol terapeutic în peste 100 de afecţiuni şi puţine contraindicaţii. Varza conţine compuşi anticancerigeni, antihemoragici şi antioxidanţi. De asemenea, ea are calitatea de a stimula imunitatea organismului.

Citeşte mai mult...
 

UIMITOR! Omul care isi poate auzi propriile organe

Un barbat din Marea Britanie, Stephen Mabbutt, i-a socat pana si pe medici cand a afirmat ca isi poate auzi globurile oculare miscandu-se. In urma mai multor analize doctorii l-au diagnosticat cu o boala rara a urechii, numita autofonie, informeaza stirileprotv.ro.
Citeşte mai mult...
 

Cât stai pe scaun în fiecare zi? Mai mult de şase ore te pot ucide

Statul pe scaun mai mult de şase ore pe zi creşte riscul de deces, spune un studiu publicat în "American Journal of Epidemiology".Femeile care stau pe scaun mai mult de şase ore pe zi au, pe o perioadă de 13 ani, un risc de deces mai mare cu 37% faţă de persoanele care stau pe scaun mai puţin de trei ore pe zi, scrie huffingtonpost.com.
Citeşte mai mult...
 

OMS: Utilizarea telefonului mobil poate cauza cancer

Agenţia de cercetare a cancerului din cadrul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii susţine că radiaţiile de la telefoanele mobile pot cauza cancer.
Experţii de la Organizaţia Mondială a Sănătăţii avertizează că utilizarea telefonului mobil poate creşte riscul apariţiei unor tipuri de cancer, scrie presa internaţională.
Citeşte mai mult...
 
Pagina 2 din 95
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login