Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Sanatate

Sanatate

Rolul vitaminei E în creşterea copilului

Vitamina E este intens implicată în procesele fiziologice ale organismului uman. Vitamina mai este cunoscută şi sub denumirea de tocoferol (de la gr. tokos - naştere, phero - a produce), de aceea este indicată femeilor în timpul sarcinii.Toate plantele verzi conţin din abundenţă vitamina E, dar în mod special lăptuca.
Citeşte mai mult...
 

Test ADN: platesti 500 de euro si afli cat mai ai de trait

Testul măsoară lungimea telomerilor din cromozomi şi în funcţie de lungimea acestora îţi poate spune care este adevărata ta vârstă biologică, care poate fi mai mare sau mai mică decât cea cronologică. Până la sfârşitul anului va fi disponibil oricui în Marea Britanie, iar în 10 ani uzul lui în lumea întreagă va fi unul generalizat. Cel mai mare interes să-l aibă la dispoziţie îl vor avea, evident, companiile de asigurări.
Citeşte mai mult...
 

România, prima ţară care va detecta cancerul în 6 minute

Cu ajutorul senzorului premiat în 2010 la Geneva se va putea depista cancerul în salivă sau în sânge în timp-record. Invenţia cercetătoarei române Raluca Ioana van Staden ar putea transforma România în prima ţară care face scanare în masă pentru cancer.

Citeşte mai mult...
 

Remedii naturiste pentru contaminarea cu radiatii

Deoarece zilele acestea am tot fost bombardati ba cu radiatii, ba cu gaura de ozon, m-am gandit sa va linistesc si sa va transmit si voua, dragi cititori, cateva dintre remediile  naturiste care ne intaresc organismul si ne apara impotriva tuturor radiatiilor ce ne ataca organismul la nivel fizic, mental si spiritual!

Citeşte mai mult...
 

Biologul Marcela Badea: "Organismele modificate genetic nu sunt otrăvuri"

"Organismele modificate genetic nu sunt otrăvuri, sunt cele mai studiate şi sigure produse care ajung în mediu sau pe piaţă. Sunt strict reglementate şi nu ajung în consum decât dacă sunt sigure. Nu există nicio asemănare cu E-urile, care se adaugă în alimente cu alt scop", a explicat prof. univ. dr. Marcela Badea, de la Institutul de Biochimie din cadrul Academiei Române, la chat-ul evz.ro.
Citeşte mai mult...
 
Pagina 3 din 95
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login