Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Sanatate

Sanatate

Scortisoara fluidizeaza sangele

Aceasta contine antioxidanti (substante care previn cancerul), iar uleiul extras din scortisoara are proprietati antibacteriene si antifungice, motiv pentru care este recomandat in tratarea unor afectiuni survenite de pe urma infestarii cu bacterii si fungi (de exemplu ulcer la stomac).

Citeşte mai mult...
 

Iod impotriva radiatiilor

Teama de radiatii creste vanzarile la pastilele cu iod. Din Statele Unite pana in Berlin si Bucuresti, oamenii ataca farmaciile in cautare de iod impotriva radiatiilor. Expertii spun ca reactiile sunt exagerate pentru moment. Ei atrag atentia, pe de alta parte, ca o pastila cu iodura de potasiu nu este suficienta pentru a rezolva problemele care apar dupa expunerea la radiatii.
Citeşte mai mult...
 

Goji, fructul frumuseţii şi sănătăţii

Extrem de bogat în vitamine, minerale şi nutrienţi, fructul goji este unul dintre cei mai eficienţi antioxidanţi creaţi de natură, un aliat de preţ pentru un organism puternic, plin de energie, o sănătate de fier şi o frumuseţe de invidiat.
Citeşte mai mult...
 

Peste 60% dintre români nu merg la dentist. Ce să mănânci ca să ai dinţi sănătoşi


Datele ultimului Eurobarometru cu privire la sănătatea orală arată că 66% dintre conaţionali nu merg la dentist nici măcar o dată pe an. Acest studiu ne clasează pe ultimul loc în Europa la capitolul sănătate orală.
Românii îşi motivează absenţa dintr-un cabinet stomatologic menţionând că preţul controalelor şi al tratamentelor dentare este destul de ridicat.

Citeşte mai mult...
 

Sănătatea din legumele de primăvară

Primăvara ne aduce, pe lângă soare şi căldură, și o explozie de culoare în farfurie, în principal datorită legumelor şi fructelor proaspete.  Orice magazin şi orice tarabă din piaţă arată ca un curcubeu culinar, căruia nu îi poţi rezista. Şi bine faci! Ridichiile, salata sau ceapa verde sunt doar câteva dintre legumele de la care nu trebuie să te abţii sub nicio formă.

Citeşte mai mult...
 
Pagina 4 din 95
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login