Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Sanatate

Sanatate

Forma corpului, decisă de o proteină

Felul în care arată corpul unei persoane este dictat de o proteină, susţin oamenii de ştiinţă de la Universitatea Edinburgh. Această proteină, 11BetaHSD1, are capacitatea de a decide dacă organismul va stoca grăsimea pe abdomen (formă de măr) sau pe coapse (formă de pară).
Citeşte mai mult...
 

„Caloriile negative” te ajută să slăbeşti

Te-ai gândit vreodată că poţi slăbi consumând alimente cu „calorii negative”? Pe lista alimentelor care conţin „calorii negative” se regăsesc legume şi fructe, dar şi anumite condimente sau băuturi.

Citeşte mai mult...
 

Cum ne lovesc sănătatea radiaţiile "casnice"

Mâncarea e secată de nutrienţi la cuptorul cu microunde, televizorul şi computerul afectează grav vederea, iar laptopul poate da impotenţă.
Dependenţii de calculator şi de televizor, ca şi cei care pregătesc mâncarea la microunde se află involuntar sub câmpul de acţiune negativ al radiaţiilor emise de acestea. În ultimii 30 de ani, peste 25.000 de articole "au disecat" controversele radiaţiilor neionizante.

Citeşte mai mult...
 

Şapte boli care pot fi tratate cu suc de lămâie

În ciuda gustului acrişor care nu o face pe placul tuturor, lămâia s-a dovedit a fi un excelent remediu împotriva mai multor probleme de sănătate. Pe lângă combaterea răcelii, lămâile te pot ajuta să tratezi şi afecţiuni precum constipaţia, infecţiile urinare sau varicele.
Citeşte mai mult...
 

Cercetătorii au descoperit motivul pentru care ne trezim greu dimineaţa

Trezitul dimineaţa ţi se pare o tragedie? Te gândeşti în fiecare zi ce scuză să mai inventezi pentru că ai întârziat la muncă? Ei bine, se pare că nu e vina ta că nu te poţi trezi atunci când sună ceasul. Este o problemă genetică.
Citeşte mai mult...
 
Pagina 5 din 95
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login