Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Sanatate

Sanatate

Nouă modalităţi prin care vă puteţi controla glicemia

Nivelul glucozei din sânge trebuie controlat permanent şi menţinut în stare de echilibru. În caz contrar, ne putem trezi într-o bună zi că suntem diabetici şi atunci ne vom confrunta cu o afecţiune serioasă.
Glicemia este nivelul zahărului în sânge. Valorile sale normale sunt cuprinse între 65 şi 110 mg la 100 ml de sânge.

Citeşte mai mult...
 

Ajutor, sufăr de o boală închipuită!

De boală toţi ne temem, desigur. Însă unii dintre noi fac din asta o adevărată obsesie, având un impact important asupra activităţilor de zi cu zi. Din fericire, boala închipuită este o povară de care se poate scăpa, ne asigură psihologii.
Citeşte mai mult...
 

Baiatul fara cerebel uimeste lumea medicala

Chase Britton este un baiat de trei ani care a socat lumea medicala, dupa ce s-a descoperit ca ii lipseste complet cerebelul, parte a creierului raspunzatoare de emotii, coordonarea reflexelor musculare si de asigurarea echilibrului si a locomotiei.
Citeşte mai mult...
 

Kiwi diminuează nivelul colesterolului „rău” din sânge


Specialiştii în nutriţie spun că kiwi este fructul cu cele mai multe substanţe nutritive. Acest fruct conţine luteină, o substanţă care ajută la reducerea riscului de apariţie a cancerului şi a bolilor de inimă, potrivit Gândul.
Citeşte mai mult...
 

Reusesti… sa-ti amintesti?

Se intampla sa uiti nume, notiuni sau chiar fete pe care le credeai bine cunoscute? Nu te ingrijora, cu totii avem momente de uitare sau confuzie. Cateva schimbari simple in stilul de viata pot sa-ti revigoreze memoria, mai mult decat crezi!
Citeşte mai mult...
 
Pagina 6 din 95
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login