Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Sanatate

Sanatate

Zece trucuri care vă ajută să slăbiţi fără prea mult efort

Pentru a slăbi natural, este nevoie de "mici" schimbări pe termen lung: mese pe îndelete, mai mult somn, mai puţin alcool, dar mai mult ceai verde şi mic dejun fără mezeluri, informează www.evz.ro.

Citeşte mai mult...
 

S-a descoperit principala cauză a orbirii

O echipă internaţională de cercetători a descoperit un indiciu care i-a îndrumat către principala cauză a orbirii. Descoperirea va facilita inventarea unui tratament.
Citeşte mai mult...
 

Adevar sau fictiune: Mituri despre sanatate

Mancatul seara ingrasa? Pentru a scapa de sughit trebuie sa fim speriati sau pestele ne face mai inteligenti. Sunt doar cateva mituri despre sanatate, unelele confirmate, altele, din contra, infirmate de stiinta. Vezi cat adevar exista in spatele lor!

Citeşte mai mult...
 

Gripa porcină face victime în România și Europa

Trei persoane au murit de gripă porcină în timp ce alte 16 cazuri confirmate sunt ținute sub observație de ministerul sănătății din România. În Europa, zona Balcanilor și Rusia numărul îmbolnăvirilor și al deceselor e în creștere.
Citeşte mai mult...
 

Algocalminul, cumpărat din farmacii doar cu reţetă

Algocalmin este doar unul dintre calmantele pe bază de metamizol care, de la 1 februarie, nu vor mai putea fi cumpărate fără reţetă.
Citeşte mai mult...
 
Pagina 7 din 95
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login