Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Sanatate

Sanatate

Meiul tratează hiper­aciditatea şi indigestia

Meiul este o sursă bogată de fier, fibre şi vita­mine din grupul B. Medicii recomandă persoanelor ane­mice să includă meiul în dieta zilnică, deoarece refa­ce deficitul de fier din organism.

 

 

Citeşte mai mult...
 

Începe noul an cu obiceiuri alimentare sănătoase!

Debutul fiecărui an ne face mai optimişti şi mai deschişi faţă de noi provocări. Ne dorim să facem mai mult şi să schimbăm ceea ce nu ne-a plăcut în anul care a trecut. Ce-ar fi dacă am începe cu alimentaţia?

Citeşte mai mult...
 

Mierea - hrana pentru corp si suflet

Cu doua mii de ani in urma, atletii greci mancau foarte multa miere in timpul antrenamentelor pentru Olimpiada, fiind constienti de aportul de energie adus de acest aliment, care contribuie la cresterea performantei. De atunci, mierea s-a dovedit a fi hrana atat pentru corp, cat si pentru suflet.
Citeşte mai mult...
 

Ce conţine trusa de prim ajutor digestiv

Mesele copioase pot fi o adevărată încercare pentru stomac sau bilă, mai ales dacă avem şi unele probleme digestive. Astfel de neplăceri pot fi însă prevenite şi tratate cu remedii din natură.

Citeşte mai mult...
 

Alimentaţia corectă iarna: 40% carbohidraţi, 30% proteine şi 30% grăsimi

Este nevoie să mâncăm mai mult iarna? Trebuie să consumăm neapărat anumite alimente? Acestea sunt întrebări pe care şi le pun foarte mulţi, gândindu-se cum să facă faţă mai bine temperaturilor scăzute.
Specialiştii susţin că o alimentaţie adecvată ne ajută să suportăm mai uşor frigul, umiditatea, dar şi oboseala sau depresia care se instalează deseori în acest sezon. Un plan corect de alimentaţie trebuie să includă 40% carbohidraţi, 30% proteine şi 30% grăsime, susţin nutriţioniştii.
Citeşte mai mult...
 
Pagina 8 din 95
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login