Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Sanatate

Sanatate

Vindecat de HIV prin transplant de celule stem

Un transplant de celule stem pare să fi vindecat de HIV un pacient din Germania, care suferea de leucemie. Deși cazul a fost reconfirmat luna aceasta, situația unică a pacientului și a donatorului împiedică aplicarea procedurii la nivel mondial.

Citeşte mai mult...
 

Sucul de rodii ar putea încetini răspândirea cancerului în organism

Sucul de rodii are componente ce opresc migrarea celulelor canceroase în organism şi le slăbesc reacţia la stimulii chimici care duc la răspândirea lor, potrivit unui studiu american citat de dailymail.co.uk.
Cercetătorii de la University of California din Los Angeles (UCLA) au arătat că anumite ingrediente, precum acizii graşi, din sucul de rodie opresc răspândirea cancerului de prostată în oase. Ei speră că acelaşi efect poate fi constatat şi în cazul altor tipuri de cancer.
Citeşte mai mult...
 

Aspirina – pro si contra

Aspirina sau acidul acetilsalicilic este un medicament utilizat cu precadere in caz de migrene, dar si in prevenirea atacurilor cardiace, a diabetului si a cancerului.
Citeşte mai mult...
 

Scapa de tuse! – precautii si recomandari

Tusea este o experienta pe care multi dintre noi am vrea sa o evitam, in pofida faptului ca ea reprezinta de fapt un mecanism de aparare al organismului. Episoadele de tuse au scopul de a elibera caile respiratorii si de a proteja plamanii. Cu toate acestea, crizele de tuse persistente dauneaza grav sistemului respirator si ar trebui tratate cu remedii naturiste pentru tuse, leacuri sau medicamente corespunzatoare pentru tuse productiva (expectoranta) sau uscata (seaca).
Citeşte mai mult...
 

Ciocolata neagră, un medicament miraculos

Ciocolata neagră este un desert excelent, foarte gustos, dar şi foarte sănătos. Cercetătorii au ajuns la concluzia că persoanele care mănâncă zilnic ciocolată neagră (maximum 30 de grame pe zi) sunt expuse mai puţin la apariţia diverselor boli şi, în medie, pot să-şi prelungească viaţa cu un an.
Citeşte mai mult...
 
Pagina 9 din 95
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login