Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Sanatate

Sanatate

Consultaţii prin telefon

Orange România a lansat, ieri, un serviciu prin care oferă clienţilor sfaturi medicale de la distanţă, cu ajutorul a cinci medici generalişti.

Telemedicina câştigă teren şi la noi în ţară. Compania de telefonie mobilă Orange România a testat ieri un serviciu prin care oferă clienţilor consultaţii medicale de la distanţă, în timp-record. „Indiferent că sunteţi la Milano sau la New York, puteţi avea medicul cu dumneavoastră“, a afirmat, ieri, la lansare, Thierry Millet, director comercial al Orange România.
Citeşte mai mult...
 

Bolile de inimă, bolile infecţioase şi cancerul sunt primele trei cauze de deces


Bolile de inimă, bolile infecţioase şi cancerul rămân primele trei cauze de deces la nivel mondial, potrivit unui raport făcut public luni, de Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS).
Atacurile de cord şi alte boli ale inimii sunt primele cauze de mortalitate în lume, provocând 29% dintre decesele la nivel mondial dintr-un an. Bolile infecţioase cauzează 16% dintre decese, iar cancerul, 13%. Topul bolilor letale la nivel mondial a rămas neschimbat din 1990, când organizaţia a făcut prima cercetare de acest tip.

Citeşte mai mult...
 

O treime dintre infarcte sunt cauzate de alimentaţia fast-food

fast foodCercetătorii de la Universitatea McMaster din Canada au demonstrat că alimentaţia bogată în grăsimi, carne şi sare, de tipul celei fast-food, este responsabilă pentru nu mai puţin de o treime dintre infarctele înregistrate la nivel mondial. Studiul a fost realizat pe 16.000 de persoane din 52 de ţări, care au completat chestionare referitoare la obiceiurile lor culinare.

Citeşte mai mult...
 

Trecerea la ora de iarna provoaca depresii

ora de iarnaTrecerea la ora de iarna si implicit scurtarea zilei provoaca depresii. Indispozitia pe care o simtim se numeste tulburare afectiva de sezon (SAD) si dureaza opt luni, din septembrie pana in aprilie.

Simtomele SAD sunt similare altor tulburari comportamentale, lipsa de energie si de motivatie pentru indeplinirea sarcinilor zilnice, informeaza Reliable Health Info. Persoanele care sufera de SAD sunt obosite in permanenta si au un somn agitat.

In cele mai frecvente cazuri, persoanele care au aceste simtome tind sa se ingrase, din cauza poftei exagerate de dulciuri. Libidoul este scazut, iar persoanele sunt iritabile si au putina incredere in ele.
Citeşte mai mult...
 

Playerele audio pot provoca pierderea auzului in 5 ani

Ascultarea muzicii la volum ridicat si pe o perioada îndelungata de timp la playerul personal poate duce la afectiuni permanente ale auzului, avertizeaza un aviz al Comitetului stiintific al Uniunii Europene (UE) pentru riscuri sanitare emergente. Avizul stiintific arata ca 5–10% dintre cei care folosesc playere audio personale risca pierderea permanenta a auzului daca asculta muzica mai mult de o ora pe zi în fiecare saptamâna la un nivel ridicat al volumului timp de cel putin 5 ani.
Citeşte mai mult...
 
Pagina 94 din 95
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login