Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Sanatate

Sanatate

Pesticidele din fructe, legume si cereale, la cel mai ridicat nivel inregistrat vreodata in UE

Aproape jumatate dintre fructele, legumele si cerealele vândute in Uniunea Europeana (UE) contin un numar-record de pesticide, potrivit unui raport oficial care va fi publicat luna aceasta. Acesta este cel mai ridicat nivel de chimicale inregistrat vreodata in UE, in crestere cu 20% fata de acum cinci ani.

Conform raportului de monitorizare a alimentatiei, care urmeaza sa fie publicat zilele viitoare, 4,7% dintre fructe, legume si cereale contin chimicale in concentratii care depasesc limita legala, in timp ce peste 10% contin patru sau mai multe reziduuri diferite de pesticide. In prezent, produsele alimentare vandute in UE contin 354 de chimicale diferite – cel mai mare total inregistrat vreodata. Dintre acestea, strugurii, bananele si ardeiul sunt cele mai contaminate alimente, in timp ce una din 25 de vinete testate contine chimicale peste limita admisa.
Citeşte mai mult...
 
Pagina 95 din 95
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login