Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Sanatate Numarul celor care se vindeca de cancer creste constant

Numarul celor care se vindeca de cancer creste constant

La nivel internaţional, există mai bine de 12 milioane de persoane diagnosticate cu cancer şi peste 7, 6 milioane de persoane mor anual din cauza acestei maladii, potrivit datelor International Agency for Cancer pentru 2008. Conform studiului EUROCARE-4, numărul de persoane considerate vindecate de cancer a crescut însă în mod constant.

Astfel, numărul celor vindecaţi de cancer pulmonar a crescut de la 6% la 8%, în cazul cancerului de stomac de la 15% la 18% şi de la 42% la 49% pentru cancerul colorectal. Campania „Cancerul nu înseamnă condamnare la moarte“, lansată în luna iunie, îşi propune să schimbe atitudinea oamenilor despre cancer, convingand pacienţii că există speranţa oferită de soluţii inovatoare de tratament, disponibile şi în Romania.

Sursa: Curentul

Comments (0)Add Comment

Write comment
smaller | bigger

busy
 
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login