Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Sanatate Pozitia de la masa de lucru iti influenteaza cariera

Pozitia de la masa de lucru iti influenteaza cariera

Indemnul de a sta drept la masa de lucru influenteaza modul in care iti percepi propria cariera, spun oamenii de stiinta. A sta drept atunci cand lucrezi la birou nu e sanatos doar pentru ochi sau coloana, ci e benefic chiar pentru viata profesionala, spun oamenii de stiinta de la Universitatea de stat din Ohio. Si asta pentru ca o postura buna te ajuta sa privesti mai cu incredere in viitor, dupa cum scrie publicatia Daily Mail, citata de ziare.com.

Acest lucru s-a demonstrat in cadrul unui experiment realizat in SUA, unde mai multi voluntari au fost pusi sa scrie cate ceva despre viitorul lor profesional, intai stand aplecati si inghesuiti peste birou, iar apoi cu spatele drept. S-a dovedit ca in cea de-a doua situatie, asteptarile erau mai optimiste, viata profesionala aparand intr-o lumina roz, fara a fi insa vorba despre idealuri irealizabile.

 

Sursa: Romania libera

Comments (0)Add Comment

Write comment
smaller | bigger

busy
 
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login