Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Sanatate UIMITOR! Omul care isi poate auzi propriile organe

UIMITOR! Omul care isi poate auzi propriile organe

Un barbat din Marea Britanie, Stephen Mabbutt, i-a socat pana si pe medici cand a afirmat ca isi poate auzi globurile oculare miscandu-se. In urma mai multor analize doctorii l-au diagnosticat cu o boala rara a urechii, numita autofonie, informeaza stirileprotv.ro. Tata a doi copii, Stephen suferea de unul dintre simptomele sindromului de dehiscenta a canalului semicircular superior (SDCS). Aceasta boala bizara nu era cunoscuta acum 10 ani. Acesta isi poate auzi chiar si zgomotele efectuate in timpul mestecarii alimentelor sau chiar bataile inimii sale. Aceste sunete sunt pentru el asurzitoare.
Stephen marturiseste ca "intr-o dupa-amiaza eram singur acasa si voiam sa ma relaxez. Dintr-o data am auzit un zgomot puternic, asemanator cu cel facut de o bucata de glaspapir pe lemn. Apoi am realizat ca se auzea de fiecare data cand imi miscam ochii. Am crezut ca am innebunit."

Chinurile barbatului au inceput din 2005, cand a observat ca atunci cand vorbeste mai tare simtea o vibratie in interiorul capului si de-a lungul anilor a inceput sa isi auda si bataile inimii, ceea ce il impiedica sa se concentreze sau chiar sa doarma. De asemenea, barbatul adauga "daca mananc o punga de cipsuri, zgomotul mastecarii acopera pe cel al oamenilor care vorbesc cu mine."
Desi medici i-au prescris o multime de medicamente, starea barbatului nu s-a schimbat. Anul acesta, insa, dupa o serie de analize medicii au constatat ca Stephen are o mica gaura in osul cranian, ceea ce inseamna ca avea un lichid in canalele semicirculare ale urechii interne care se scurgea prin creierul sau.

Acest lichid era catalizatorul principal care facea ca sunetele din interiorul corpului uman sa fie auzite de catre acesta. Dupa o operatie pe creier, barbatul a scapat de problema chinuitoare.

 
sursa:stiri.rol.ro
Comments (0)Add Comment

Write comment
smaller | bigger

busy
 
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login