Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Social

Social

Elton John are un copil, prin mamă surogat

Cuplul homosexual format din cunoscutul muzician Elton John și partenerul său David Furnish are un copil.
Pe 25 decembrie anul acesta le-a fost adus pe lume, printr-o mamă surogat, copilul Zachary Jackson Levon Furnish-John. Nașterea a avut loc în California iar copilul a fost născut normal.
Citeşte mai mult...
 

Ruşii vor să construiască o autostradă care să înconjoare Marea Neagră

Preşedintele rus Dmitri Medvedev a ratificat un memorandum privind construcţia unei autostrăzi în jurul Mării Negre, care ar urma să tranziteze şi România, informează Mediafax, care citează RIA Novosti.
Citeşte mai mult...
 

Povestea nașterii Domnului în era rețelelor sociale

O firmă portugheză a postat pe YouTube un filmuleț inedit care prezintă nașterea Domnului așa cum ar fi ea istorisită în zilele nostre, în era rețelelor sociale și a Internetului.

Citeşte mai mult...
 

Crăciunul românesc între naşterea lui Iisus şi criza economică

Liderii religioşi au transmis mesaje de Crăciun către bisericile pe care le păstoresc. Epistolele pastorale din acest an se referă la semnificaţiile naşterii Fiului lui Dumnezeu, dar surprind şi aspecte sociale ale României aflată în criză.
Citeşte mai mult...
 

Taxa auto va creşte, în anul 2011, cu 50%

Guvernul a decis în şedinţa de ieri ca taxa de poluare auto să fie majorată din 2011 în medie cu 45-50% faţă de nivelul actual, dar cu o creştere dublă sau aproape triplă pentru vehiculele super-poluante. Taxa va fi stabilită în funcţie de vechimea maşinii, capacitatea cilindrică şi gradul de poluare.

Citeşte mai mult...
 
Pagina 10 din 105
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login