Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Social

Social

Oraşul mulţumit că are români

Viterbo, o localitatea din centrul Italiei, a devenit un exemplu al bunei convieţuiri între italieni şi conaţionalii noştri. Edilul din Viterbo a primit recent din partea Guvernului României o diplomă de recunoştinţă pentru eforturile depuse în vederea integrării românilor.

Citeşte mai mult...
 

Românii ar putea călători fără viză în SUA înainte de schimbarea administraţiei de la Casa Albă

United States of AmericaRomânia se numără, în prezent, printre statele membre ale UE care nu sunt incluse încă în programul Visa Waiver deoarece nu întruneşte toate condiţiile prevăzute de legislaţia americană, iar unul dintre criteriile de bază este o rată de refuz a vizelor de maximum 10%. Situaţia s-ar putea schimba în curând, dacă luăm în calcul declaraţiile recente ale unor oficiali de la Washington, care au în vedere includerea în program a unor noi state UE, înainte de schimbarea administraţiei Bush, scriu cei de la cotidianul Gândul.

Citeşte mai mult...
 

Se întorc muncitorii români din străinătate

Spania şi Italia, statele în care este dislocat cel mai mare număr de muncitori români în străinătate, anunţă oficial că au intrat în recesiune.

Economia Italiei a intrat în recesiune în trimestrul al treilea, după ce a înregistrat a doua scădere trimestrială consecutivă a Produsului Intern Brut (PIB), o evoluţie similară fiind anunţată vineri şi pentru zona euro, transmite Reuters.

Citeşte mai mult...
 

Cum e viaţa la Casa Albă

Laura BushLaura Bush va publica o carte despre viaţa la Casa Albă.
Potrivit telegraph.co.uk, Laura Bush este în negocieri cu editorii care vor să-i publice memoriile. Soţia preşedintelui american George W. Bush va publica o carte despre viaţa ei la Casa Albă.

Citeşte mai mult...
 

O fetiţă bolnavă de leucemie a convins autorităţile să fie lăsată să moară

Hannah JonesLa doar 13 ani, a cerut să fie lasată să moară, pentru că nu mai putea suporta boala chinuritoare. Mai are o ultimă dorinţă: să viziteze Disneyworld-ul. Dramatica poveste se petrece în Marea Britanie şi a redeschis sensibilul subiect al dreptului de a muri.

Citeşte mai mult...
 
Pagina 102 din 105
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login