Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Social

Social

Copiii romi, spaima autorităţilor britanice

Cel puţin 200 de copii romi din România au fost aduşi ilegal în Marea Britanie şi ar putea obţine peste 23 milioane de euro pe an din infracţiuni şi fraude, a declarat directorul Europol. Cea mai mare parte a banilor ar urma să fie trimisă în România. Copiii, a căror vârstă medie este de opt ani, au fost aduşi ilegal în Marea Britanie cu consimţământul părinţilor lor, în schimbul unor taxe de angajare primite din partea capilor reţelei de trafic, arată Sunday Times.
Citeşte mai mult...
 

Documentar cu imagini şocante din orfelinatele româneşti, realizat de Sarah Ferguson, ducesa de York

OrfanSituaţia orfelinator din România a ajuns din nou in atenţia stăinilor. Englezii au putut urmări joi seară un documentar cutremurător realizat de ducesa de York, Sara Ferguson, în colaborare cu o televiziune britanică, despre viaţa copiilor din centrele de plasament din România şi Turcia
Concluziile materialului au fost comunicate guvernelor ambelor ţări şi au stârnit o adevărată controversă în Turcia.

"Am regretat o zi sau două, în restul timpului mi-am spus că este exact ceea ce trebuie să fac, unde trebuie să fiu. Este foarte dificil când eşti împins până la limită şi eşti obligat să spui: Nu, suficient! După ce ne-am întors din Siria şi Turcia îmi amintesc că am spus: Ceea ce am văzut până acum este groaznic, dar acum pot merge în faţa camerelor să spun că este timpul să punem capăt acestei situaţii", a declarat ducesa de York pentru postul de televiziune ITN.
Citeşte mai mult...
 

Hackerii s-au folosit de interesul pentru Obama şi au păcălit mai mulţi internauţi

Hacking

Hackerii au folosit victoria lui Barack Obama ca momeală, în cadrul unor atacuri informatice. Aceştia au păcălit motorul de căutare Google să afişeze un site-capcană între primele linkuri despre Obama.

Pe pagina respectivă de internet apărea un fişier, sub care scria "Descarcă acum". Unii utilizatori de internet s-au conformat, din dorinţa de a afla mai multe despre victoria lui Obama.Dar, prin descărcarea fişierului, le-au dat hackerilor acces la computerele lor.

Piraţii cibernetici au căutat prin calculatoarele atacate informaţii confidenţiale, cum ar fi parole ale conturilor bancare sau numere de cărţi de credit.

Citeşte mai mult...
 

Lună de miere în spaţiu

Cei care îşi vor uni destinele şi vor dori să plece într-o lună de miere inedită vor putea călători în spaţiu. Însă nu este vorba despre cei care se căsătoresc în această perioadă, ci despre aceia care vor face acest gest spre sfârşitul secolului, notează “The Daily Telegraph”.

Specialiştii în domeniu estimează că acest lucru va fi posibil întrucât industria aeriană se dezvoltă într-un ritm ameţitor. Astfel, cei care vor dori o vacanţă ieşită din comun vor putea opta pentru sejururi la bordul aeronavelor, asemănătoare celor de pe vasele de croazieră.

O astfel de aeronavă ar putea transporta circa 850 de pasageri, iar costul unei nopţi s-ar ridica până la 6.200 de euro.

Citeşte mai mult...
 

Două animale mor în fiecare secundă pentru articole de lux

În întreaga lume, inclusiv în România, sunt crescute şi ucise anual pentru blană peste 40 de milioane de nurci şi 6,5 milioane de vulpi, potrivit unei cercetări a fundaţiei Vier Pfoten. Aceasta înseamnă că două animale mor în fiecare secundă pentru articole de lux şi accesorii. În lipsa unui cadrul legislativ corespunzător, aceste animale sunt crescute în condiţii improprii şi ucise cu cruzime. 
Fundaţia Vier Pfoten a lansat astăzi campania „Crimă pentru lux”, care îşi propune să militeze pentru interzicerea fermelor de blană din România. Campania are două direcţii de acţiune: una informativă, adresată opiniei publice, şi una de lobby, adresată instituţiilor răspunzătoare de situaţia animalelor din fermele de blană. 
Citeşte mai mult...
 
Pagina 103 din 105
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login