Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Social

Social

Explozii soldate cu 61 de morti in India

Cel putin 61 de persoane si-au pierdut viata in urma unei serii de explozii petrecute in statul Assam, in nord-estul Indiei - informeaza politia indiana, potrivit BBC, citat de Rador.
Citeşte mai mult...
 

"Lumea e în criză pentru că Dumnezeu e ocupat cu Zimbabwe"

Este părerea unui apropiat al dictatorului din Zimbabwe. Leo, nepotul preferat al celebrului Robert Mugabe, crede că Dumnezeu a pedepsit lumea şi mai ales Statele Unite pentru sancţiunile impuse statului african.

"Lumea se prăbuşeşte, dar a noastră (n.r. Zimbabwe) merge înainte. Care este legătură dintre ce se întâmplă pe Wall Street şi aceasta mică ţară numită Zimbabwe? Este o intervenţie divină. Bineînţeles", spune Leo Mugabe într-un interviu acordat publicaţiei americane LA Times.
Citeşte mai mult...
 

Bucurestiul, pe locul cinci in topul celor mai nesigure orase din Europa

bucuresti

Bucureştiul se află pe locul cinci în clasamentul celor mai nesigure oraşe din Europa. Potrivit unui studiu realizat de EUROSTAT, unul din trei bucureşteni susţine că se simte foarte rar în siguranţă sau mai degrabă niciodată. 

Dacă în urmă cu câţiva ani, capitala României era una din exemplele pozitive alături de Amsterdam şi Londra, Bucureştiul dă acum o luptă strânsă pentru primele locuri în topul nesiguranţei, cu Sofia şi Atena. Cartierele cele mai lipsite de apărare, potrivit EUROSTAT, nu sunt, aşa cum ne-am fi aşteptat, Rahova sau Pantelimonul.

Citeşte mai mult...
 

Primul roman care si-a portat numarul de telefon este din Iasi

Prima portare a unui numar de telefon din Romania s-a facut miercuri 29 octombrie in cadrul unei retele de telefonie mobila, iar persoana este din Iasi, a anutat joi Autoritatea Nationala pentru Comunicatii. Pana in prezent au fost inregistrate 2.841 cereri de portare, din care 2.769 pentru telefonie mobila si 72 pentru telefonia fixa.

 De la 21 octombrie, cei care doresc sa-si schimbe reteaua, pastrandu-si numarul de telefon, o pot face. Portabilitatea nu e posibila intre numere fixe si mobile sau invers, ci doar intre fix-fix si mobil-mobil.

Citeşte mai mult...
 

Replay la genocid. Congo este in plin razboi civil, la ONU se da alarma

Razboiul civil a izbucnit in Congo, rebelii atacand orase unul dupa altul. Sute de mii de oameni au luat calea refugiului, iar seful Castilor Albastre ale Organizatiei Natiunilor Unite, Alan Doss, a dat  alarma internationala.
Citeşte mai mult...
 
Pagina 104 din 105
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login