Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Social

Social

Cutremur in Pakistan: peste 100 de morti si sute de case distruse

cutremur pakistanUn puternic cutremur a lovit, miercuri dimineata, sud-vestul Pakistanului. Cel putin o suta de persoane si-au pierdut viata, alte peste o suta au fost ranite, si cateva sute de case au fost distruse.
Anuntul a fost facut de ministrul pakistanez pentru reconstructie, Zamaruk Khan, citat de France Presse. El a adaugat, insa, ca acest bilant este in crestere. Seismul a avut magnitudinea de 6,2 pe scara Richer. Cea mai afectata zona este districtul Ziarat, unde sute de case din cinci sate au fost distruse, iar unele dintre ele au fost ingropate in urma alunecarilor de teren provocate de cutremur.
Citeşte mai mult...
 

Apel international pentru drepturile si demnitatea persoanei si familiei

Apel international pentru drepturile si demnitatea persoanei si familiei. Alaturati-va celor aproape 50.000 de persoane care au semnat deja! Pe 10 decembrie 2008, la sediul ONU din New York se vor aniversa in cadru festiv 60 de ani de la emiterea
Citeşte mai mult...
 
Pagina 105 din 105
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login