Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Social

Social

Vezi cum va arăta primul avion supersonic românesc

Asociaţia Română pentru Cosmonautică si Aeronautica - ARCA, a anuntat, astazi, ca vrea sa contruiasca primul avion supersonic romanesc de mare altitudine destinat extinderii capabilităţilor ARCA de lansare a rachetei Haas II, pentru competiţia americană de astronautică Google Lunar X Prize, precum si dezvoltării tehnologiilor pentru turismul spaţial.

Citeşte mai mult...
 

Vezi aici care sunt zilele libere din 2011!

Multe dintre sarbatorile legale din acest an au picat sambata si duminica, dar nici anul viitor nu se anunta mai bun. craciunul, Revelionul si 1 mai pica tot in week-end, ceea ce inseamna mai putine zile libere de la serviciu.
In Romania, Codul Muncii prevede 11 zile libere, legal, dintre care doua pica intotdeauna duminica, prima zi de Paste si prima zi de Rusalii, anunta Mediafax:
Citeşte mai mult...
 

De ce este interzis BlackBerry, singurul telefon care te protejează de cei ce vor să "tragă cu urechea"

În mod ironic, sistemul criptat folosit de Research In Motion (RIM), producătorul smartphone-ului BlackBerry, pe dispozitivele sale este un punct sensibil pentru diverse guverne, care au argumentat că o astfel de criptare îi împiedică să aibă acces şi să monitorizeze date importante pentru securitatea naţională. Serviciile BB au fost interzise într-o companie franceză, în Arabia Saudită şi Emiratele Arabe Unite, iar India şi Indonezia ameninţă, şi ele, că vor lua măsuri la fel de drastice.

Citeşte mai mult...
 

Televiziunea lui Honorius Prigoană, România Ta, s-a lansat pe 1 decembrie şi are 600.000 de abonaţi

Televiziunea de ştiri România Ta, controlată de Honorius Prigoană, s-a lansat pe 1 decembrie, fiind disponibilă în momentul de faţă unui număr de circa 600.000 de abonaţi ai platformei digitale AKTA şi ai unor operatori de cablu mici din ţară.
Citeşte mai mult...
 

Câinii sunt mai inteligenţi decât pisicile. Vezi aici care sunt cele mai deştepte animale!

Câinii sunt mai inteligenţi decât pisicile pentru că au un stil de viaţă caracterizat printr-un nivel mai ridicat de socializare, potrivit unui studiu realizat de cercetătorii britanici de la Universitatea Oxford, informează newslite.tv.
Potrivit savanţilor britanici, câinii au fost nevoiţi să îşi dezvolte creierul mai mult decât pisicile, deoarece speciile de mamifere al căror stil de viaţă este caracterizat printr-un nivel ridicat de socializare au nevoie de o capacitate cerebrală mai mare, comparativ cu mamiferele solitare.
Citeşte mai mult...
 
Pagina 11 din 105
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login