Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Social

Social

Prima căsătorie gay din Irlanda

Irlanda se alătură țărilor în care căsătoriile între persoane de același sex intră sub protecția statului.
Legea parteneriatelor civile pentru persoane gay din Irlanda a intrat în vigoare din luna ianuarie. Totuși cuplurilor li s-a cerut o notificare la Registrul Stării Civile cu trei luni înaintea evenimentului căsătoriei. Ca atare primele căsătorii între persoane de același sex din Irlanda au avut loc marți, 5 aprilie.
Citeşte mai mult...
 

România trece în weekend la ora de vară

România va trece la ora de vară în noaptea de sâmbătă spre duminică (26 spre 27 martie), atunci când ora 3:00 va deveni ora 4:00, anunţă Observatorul Astronomic Amiral Vasile Urseanu din Bucureşti, informează NewsIn.
Citeşte mai mult...
 

Imagini 3D pe Google Earth cu traseul nunţii prinţului William

Google include pe serviciul Google Earth imagini 3D din centrul Londrei, inclusiv de pe întregul traseu al nunţii regale dintre prinţul William şi Kate Middleton, care va avea loc pe 29 aprilie, informează blogul oficial al companiei.
Citeşte mai mult...
 

Vezi cum arată oraşul viitorului care ar putea face faţă oricăror dezastre

Deşi arată ca într-un film SF, acest oraş plutitor ar putea fi soluţia pentru apărarea împotriva tuturor dezastrelor naturale. Structura incredibilă cuprinde 30 de milioane de metri pătraţi şi este proiectată pentru a găzdui până la 40.000 de locuitori, informează Daily Mail.

Citeşte mai mult...
 

Drogurile nu mai sunt la modă în M. Britanie

Nu se știe dacă din cauza scăderii calității, a publicității proaste făcute de vedete sau a prețului ridicat, drogurile și-au diminuat drastic popularitatea în rândul tinerilor din Marea Britanie.
Statistici publicate recent de National Health Service din Marea Britanie, citat de ziarul The Guardian, indică faptul că englezii au atins cel mai scăzut nivel de consum de droguri din ultimii 15 ani.
Citeşte mai mult...
 
Pagina 4 din 105
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login