Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Social

Social

Fetita-Lup! Iata cum arata cea mai paroasa fetita din lume - FOTO

O fetita de 11 ani din Thailanda, pe numele sau Supatra Sasuphan,  este cea mai paroasa copila din lume, fiind denumita si "fata-lup", potrivit thesun.co.uk.  

Citeşte mai mult...
 

Studiu: Unde se trăieşte cel mai mult în România

Bărbaţii din satele judeţului Satu Mare au o durată de viaţă cu opt ani mai scurtă decât media pe ţară. Pe judeţe, cea mai mare durată medie de viaţă o au bucureştenii şi vâlcenii. În vestul ţării se trăieşte cel mai puţin, arată  datele pe 2008 ale Institutului Naţional de Statistică.

Citeşte mai mult...
 

Sony a prezentat o tehnologie care le permite oamenilor sa vada imagini diferite pe acelasi televizor

Sony a prezentat o tehnologie, numita dual-view, care le permite la doua (sau mai multe) persoane sa vada pe ecranul televizorului imagini diferite, in functie de locul in care sunt asezate in camera.
Citeşte mai mult...
 

Narcis Iustin Ianău, «vocea de aur» care a uimit o ţară întreagă

Narcis Iustin Ianău a uimit o ţară intreagă cu vocea lui, la concursul 'Romanii au talent', difuzat de ProTV. A ajuns in semifinală, iar in aprilie va concura din nou, in direct. Pînă atunci, Narcis îşi vede de viaţa de zi cu zi, în satul Baraţi din judeţul Bacău. Locuieşte cu fratele lui - Marius, elev în clasa a VI-a, tatăl - Eduard (41 de ani) şi bunica Lucia. Mama este plecată la muncă în Italia, fiind singura care are un venit pentru ei.

Citeşte mai mult...
 

"Iustin, un caz foarte rar întâlnit în lumea muzicii!"

Chiar dacă Iustin Narcis Ianău s-a făcut cunoscut în fața publicului cu vocea sa de contratenor adolescentul din Bacău afirmă că are și calitățile unui tenor, bariton, mezzosoprană, soprană și altistă. Practic, el poate să-și moduleze vocea de la cel mai grav timbru vocal și până la cele mai înalte tonalități.
S-a testat de unul singur și a văzut că poate urca ușor, fără să se forțeze, cinci octave la care se adaugă, cu un surplus de efort, alte două.

Citeşte mai mult...
 
Pagina 5 din 105
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login