Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Social

Social

Un copil s-a nascut cu cele mai multe degete de pe planeta:26!

Le Yati Min este o fetiţă de doar un an şi patru luni care s-a născut cu 26 de degete. O fetiţă din Burma (Sud-estul Asiei) s-a născut cu câte 6 degete la mână şi 7 degete la fiecare picior.
Citeşte mai mult...
 

Cea mai numeroasa familie din lume: Un barbat are 39 de sotii, 94 de copii si 33 de nepoti

Ziona Chana are 67 de ani, este capul celei mai numeroase familii din lume şi se consideră  "binecuvântat" să aibă 39 de soţii. Bărbatul are 94 de copii, 14 nurori şi 33 de nepoţi, în total, familia sa numără 181 membri, a aflat publicaţia The Sun. De asemenea, bărbatul este şi conducătorulu unei secte care le permite celor 4.000 de mebri să-şi ia câte soţii doresc.
Citeşte mai mult...
 

Cu ochii în lacrimi, Ronaldo şi-a anunţat oficial retragerea

Fostul internaţional brazilian Ronaldo, dublu campion mondial (1994 şi 2002) şi dublu câştigător al Balonului de Aur (1997, 2002) şi-a anunţat retragerea din activitate.
Citeşte mai mult...
 

Ce viteza va avea cel mai rapid tren din lume

Seamana mai mult cu o capsula a timpului decat cu un mijloc de transport, totusi este vorba despre un tren, de fapt cel mai rapid tren din lume. Cu L0 expresia "ca vantul si ca gandul" devine aproape realitate. Supertrenul este capabil sa atinga cu usurinta viteza de 500 km/ora. Deocamdata insa este doar in forma de proiect.
Citeşte mai mult...
 

"Dezbracati" in aeroport

Scanati pana la piele. In curand, calatorii de pe aeroporturile romanesti ar putea fi pentru cateva clipe veritabile nuduri. Pe fondul amenintarii teroriste crescande, Comisia Europeana are in vedere obligativitatea dotarii aeroporturilor cu un tip de scanner de ultima generatie.
Citeşte mai mult...
 
Pagina 6 din 105
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login