Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Social

Social

S-a aflat reteta secreta a Coca Cola

Pastrat cu sfintenie timp de 125 de ani, secretul celei mai cunoscute bauturi racoritoare din lume, Coca Cola, circula liber pe mai toate canalele de comunicare existente. Si asta dupa ce site-ul thisamericanlife.org a publicat o fotografie in care apare scrisa de mana reteta celebrei bauturi.
Citeşte mai mult...
 

Boeing a lansat cea mai lunga aeronava din lume

Boeing a prezentat ieri cea mai lunga aeronava din lume, un jumbo 747-8 Intercontinental, dupa 42 de ani de la inaugurarea primului avion 747, care a revolutionat transporturile internationale, scrie Mediafax.ro.
Citeşte mai mult...
 

Aţi avut vreodată impresia că sunteţi invizibil?

Priviţi cu atenţie această fotografie. Aţi avut vreodată impresia că sunteţi invizibil? Un chinez a ridicat acest sentiment la nivel de artă.

Citeşte mai mult...
 

Primul tribunal misto: printul tiganilor isi face stabor american

Dorin Cioabă spune că tribunalul ridicat peste drum de palatul său va fi un fel de Curte cu Juri, ca în SUA. Supuşii, pe care ar vrea să-i boteze indiromi, vor plăti în bani pentru faptele lor. La palatul princiar de pe strada Grânelor, din Sibiu, porţile sunt larg deschise. Nu se vede niciun paznic, dar nişte camere de luat vederi care stau cu "bunghiul" pe tine te anunţă că există un sistem de protecţie.

Citeşte mai mult...
 

Robotelul care ajuta copiii bolnavi sa invete

Copiii care au boli severe si care nu se pot deplasa la scoala, pot in continuare sa beneficieze de educatie. Companii specializate in robotica au creat roboti surogat care pot sa se deplaseze in locul copiilor la cursuri.
Este cazul Lui Stepan Supin, de 12 ani din Moscova, care de doi ani sufera de leucemie.
Citeşte mai mult...
 
Pagina 7 din 105
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login