Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Social

Social

A fost descoperita o noua populatie pe Terra

Reprezentantii Fundatiei Nationale Indiene din Brazilia (FUNAI) a survolat padurea amazoniana si au gasit o populatie care, pana acum a trait complet izolata de civilizatie.  
Citeşte mai mult...
 

O femeie din Republica Moldova a născut cinci copii. Naşterea a avut loc pe cale naturală şi a durat jumătate de oră.

Fiindcă au venit pe lume prematur, bebeluşii au fost duși la incubator, unde sunt supravegheaţi în permanenţă de medici. Doctorii au spus că aceasta este prima naștere de cvintupleți înregistrată la Centrul Mamei și Copilului din Chișinău.
Citeşte mai mult...
 

60 de staţii noi de metrou până în 2020

Sună neverosimil, dar conducerea Metrorex le promite bucureştenilor că în următorii 10 ani vor putea circula cu metroul în aproape toate zonele din Capitală şi din împrejurimi. Conform raportului de activitate pe anul 2010, reţeaua de metrou se va extinde cu cinci rute ce se vor întinde pe o distanţă de aproximativ 80 de kilometri.
Citeşte mai mult...
 

Animale de la care avem de invatat

Vietuitoare conectate la campul magnetic al Pamantului, prin care isi pot determina cu precizie locatia. Capacitatea de a face diferenta intre un prieten si cineva rau intentionat printr-o simpla adulmecare. Case atat de eficiente, incat pot mentine fara gres o temperatura constanta. Nu, nu este vorba despre o populatie de mutanti X-Men sau alte personaje de benzi desenate, ci numai de animale cu aptitudini la care noi, oamenii, putem doar sa visam.

Citeşte mai mult...
 

Lecţii de fitness, arte marţiale şi religie creştină

Fiziologul Jimmy Pena îi încurajează pe creştini să adopte un program de fitness care să îi ajute să aibă corpuri sănătoase şi o minte sănătoasă.
Pena a publicat cartea Prayfit: Your Guide to a Healthy Body and a Strong Faith in 28 Days în care expune principiile pe care le consideră necesare pentru schimbarea stilului de viaţă. Autorul îmbină în cartea sa exerciţiile şi programul de fitness cu texte devoţionale zilnice, inspirate din Biblie.
Citeşte mai mult...
 
Pagina 8 din 105
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login