Majesty

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
  • default color
  • black color
Home Stiri Social

Social

Papa a binecuvântat reţelele de socializare online

Papa Benedict al XVI-lea a binecuvântat reţelele de socializare online, dar a avertizat că acestea nu trebuie să devină un substitut al relaţiilor interumane directe.
Mesajul Papei cu privire la reţelele de socializare a fost prezentat ieri, cu ocazia Zilei Internaţionale a Comunicaţiilor, celebrată în Biserica Romano-Catolică, şi a avut titlul „Adevăr, proclamare şi viaţă autentică în era digitală".
Citeşte mai mult...
 

Cum sa traiesti o suta de ani

Există câţiva paşi confirmaţi de cercetători care ne pot ajuta să atingem centenarul.O alimentaţie sănătoasă şi o îngrijire medicală adecvată înseamnă, pentru una din şase persoane o sută de ani de viaţă. Conform unui studiu recent, pe lângă aceşti doi factori, sunt câţiva paşi simpli care ne pot asigura că vom atinge centenarul.
Citeşte mai mult...
 

A cucerit Antarctica la 16 ani

Mandria Romaniei a urcat pana la 4.892 de metri. O brasoveanca in varsta de doar 16 ani a escaladat cel mai inalt varf al Antarcticii.
Citeşte mai mult...
 

50 de lucruri fascinante despre lumea in care traim!

Crevetii au inima in cap, oamenii uita 90% dintre vise si risti mai putine probleme de sanatate daca saruti un om decat daca dai noroc cu el. Afla 50 de lucruri fascinante despre lumea in care traiesti!

Citeşte mai mult...
 

Cu ce au intrat românii în Cartea Recordurilor în 2010

România a înregistrat primul record mondial în 1986, iar de atunci şi până în prezent, Guinness Book a mai omologat peste 30 de recorduri autohtone. Printre recordurile stabilite de România în anii anteriori, se numără, printre altele, cea mai mare colivă, cel mai lung lanţ de prezervative, cea mai lungă împletitură de ceapă precum şi cel mai lung cârnat, dar şi  cea mai tânără interpretă de succes - Cleopatra Stratan sau "cel mai rapid răspuns al unei solicitări venite din partea unui cetăţean", oferit de Traian Băsescu.

Citeşte mai mult...
 
Pagina 9 din 105
Doneaza

In obiectiv

credinta
COPIII RUSINII

Majesty Toolbar

Majesty Toolbar

MajestyRSS

MajestyRSS

Acum ascultati:

Majesty Tv

Oameni si Perspective - cu Marius Stanescu

Altar de Seara - cu Petre Danci

Oxigen - cu Edi Constantinescu

Vrei sa fii editor

Sample image

Dacă vrei să fii, mai mult decât consumator, trimite la adresa contact(At)majesty.ro. o selectie de lucrări (poezie sau proza scurtă), o fotografie, şi câteva date biografice.

Noi vom prezenta prin câteva observaţii critice pachetul propus de tine şi vom mai acoperi astfel cu frumos nişte gropi din sufletele celor ce caută mai adânc.

Login